MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Błąd i propozycję.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pierwsza Sprawa to, jak dzisiaj gdy sprawdzałem na rano ile zadaje z runa aury światła V wynik wyniósł ponad 2tys ataku na szkielecie, później patrze wieczorem ile zadaje z ta runą to gdy uderzałem w szkieleta nie mogłem przekroczyć 1785, a taki wynik to ja już bardzo dawno przekraczałem, ten szkielet pokazuję poprawnie dmg bez run nie wiem dlaczego nie da się teraz więcej mu zadać, a jestem bardzo ciekaw ile teraz zadaje, nie wiem czy tam jest jakiś limit nałożony czy coś nie mam pojęcia.

Drugą sprawą jest dość wkurzające dla nie których w tym mnie ciągłe spamy ,,Zadałeś Obrazenia Krytyczne'' czy nie można dodać takiej komendy która umożliwiała graczą, którzy chcą to wyłączyć wyłączyć to?

Trzeci problem tu się może nie którzy nie zgodzą po co są te narracje na expowisku od mobów? Potrafi to nieźle nieraz zasapamić i nie da się przeczytać co piszą inni gracze więc proponuję ograniczenie tego lub usunięcie tego. Narracje powinny być przy jakimś bossie najwyżej, a nie przy zwykłych mobach. SS http://prntscr.com/i9p658

Mam nadzieję, że coś będzie rozpatrzone i dodane na serwer.
1.chcesz cos zglosic nagraj film zaprezentuj eq, bo twoje zgloszenie to aktualni zart ktory moglbys przedstawic wrozbicie maciejowi Tongue

2. aktualnie nie.
3. usuwane nie bedzie, gdy masz duzo mobow to masz spam. Ograniczenie niczego nie zmieni gdy sztuk jest wiele.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie