03-February-2018, 21:13:35
Wyniki.
Witajcie! Nadszedł czas ogłoszenia wyników naszego podsumowania. Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim, którzy oddali głos, a także pogratulować zwycięzcom! Nie przedłużając - Złoty Banan wędruje do...
Najbardziej pomocna osoba.
Bycie pomocnym bardzo dobrze świadczy o człowieku, a także sprawia radość zarówno temu, który potrzebuje pomocy i temu, który ją daje. Na naszym forum najbardziej pomocny, według forumowiczów, okazał się...
Piotrovsky
Najaktywniejszy/najbardziej pomocny user z ekipy Forum
Na naszym forum jest liczne grono moderacji, jednak spośród nich wszystkich to jedna osoba otrzyma wyróżnienie Złotego Banana. To wlaśnie ten administrator według graczy serwera jest najbardziej aktywny, a także pomocny. To on zasłużył na wyróżnienie. A tą osobą jest...
Piotrovsky (warto dodać, że rok temu także wygrał w tych kategoriach, co jest już kolejnym sukcesem. Gratuluję
)
Najaktywniejszy/najbardziej pomocny moderator
Filipw05
Najaktywniejszy/najbardziej pomocny gracz na serwerze
Gracze nie próżnują i także starają się pomagać tyle, ile sił mają. Inni to widzą i dlatego właśnie zagłosowali w naszym plebiscycie. Wspólnie zadecydowali, że Złoty Banan powędruje do...
Olek_Rajch
Kreatywność, rozwaga, spryt, aktywność... Nie wiem co kierowało użytkownikami forum przy tym wyborze, ale myślę, że ich głosy są uzasadnione, oraz znajdują odworowanie w rzeczywistości. Te kilka kategorii jest wyjątkowo szczególnych, ponieważ grono zwykłych graczy na każdym z serwerów (lub naszym forum) jest bardzo, bardzo, ale to bardzo liczne i właśnie dlatego jest to wyjątkowe wyróżnienie...
Najlepszy/Najpopularniejszy gracz (MineSerwer)
Afrapul
Najlepszy/Najpopularniejszy gracz (MineFox)
UniTim, Emolaska233455, Olek_Rajch (ot złożyło się, że ta trójka uzyskała identyczną ilość głosów
)
Najlepszy/Najpopularniejszy gracz (RoyalCraft)
Ta_Nienormalna, AirForce
Najlepszy/Najpopularniejszy gracz (MineCraftowo)
sebastian12
Najlepszy/Najpopularniejszy user (Forum)
Kornelia
Najlepsze serwerowe wydarzenie 2017 roku
2017 zaskoczył nas masą ciekawych wydarzeń. Głosujący wspólnie jednak zdecydowali, że zdecydowanie trzeba z nich wszystkich upamiętnić...
Powstanie BestRPG
Najlepszy poradnik 2017 roku
2017 rok obfitował wysypem poradników, obejmujących wiele zagadnień - od drobnej trybowej pomocy, aż po konfigurację własnego serwera. Złoty Banan za najlepszy poradnik otrzymuje...
[Poradnik] TEAM SPEAK (autorstwa Spinning)
Najbardziej rozpisana osoba na Shoutboxie
Spam, spam, spam. Jest to nieodłączny element naszej forumowej egzystencji, a w szczególności ten na chacie ;p. Nie ukrywając, wiele było kandydatów do tej nagrody, jednak wybrany został jeden. A jest to...
Remikpl
Śmieszek 2017 roku
Co to za forum, bez osoby, która potrafi rozbawić każdego. Złotego Banana otrzymuje...
Ajron
Forumowy Spamer 2017 roku
I dochodzimy do ostatniej kategorii, która - nie ukrywając - jest moją ulubioną, bo nie wiedziałem, nie miałem nawet koncepcji, kto może zostać tutaj wyróżniony. Wy zdecydowaliście, że tę nagrodę otrzyma...
Filipw05
To byłoby na tyle naszego podsumowania. Serdecznie gratuluję wszystkim wyróżnionym, do was wędrują Złote Banany (oczywiście jest to tylko metafora i nie otrzymacie statuetek Bycie pomocnym bardzo dobrze świadczy o człowieku, a także sprawia radość zarówno temu, który potrzebuje pomocy i temu, który ją daje. Na naszym forum najbardziej pomocny, według forumowiczów, okazał się...
Piotrovsky
Najaktywniejszy/najbardziej pomocny user z ekipy Forum
Na naszym forum jest liczne grono moderacji, jednak spośród nich wszystkich to jedna osoba otrzyma wyróżnienie Złotego Banana. To wlaśnie ten administrator według graczy serwera jest najbardziej aktywny, a także pomocny. To on zasłużył na wyróżnienie. A tą osobą jest...
Piotrovsky (warto dodać, że rok temu także wygrał w tych kategoriach, co jest już kolejnym sukcesem. Gratuluję

Najaktywniejszy/najbardziej pomocny moderator
Filipw05
Najaktywniejszy/najbardziej pomocny gracz na serwerze
Gracze nie próżnują i także starają się pomagać tyle, ile sił mają. Inni to widzą i dlatego właśnie zagłosowali w naszym plebiscycie. Wspólnie zadecydowali, że Złoty Banan powędruje do...
Olek_Rajch
Kreatywność, rozwaga, spryt, aktywność... Nie wiem co kierowało użytkownikami forum przy tym wyborze, ale myślę, że ich głosy są uzasadnione, oraz znajdują odworowanie w rzeczywistości. Te kilka kategorii jest wyjątkowo szczególnych, ponieważ grono zwykłych graczy na każdym z serwerów (lub naszym forum) jest bardzo, bardzo, ale to bardzo liczne i właśnie dlatego jest to wyjątkowe wyróżnienie...
Najlepszy/Najpopularniejszy gracz (MineSerwer)
Afrapul
Najlepszy/Najpopularniejszy gracz (MineFox)
UniTim, Emolaska233455, Olek_Rajch (ot złożyło się, że ta trójka uzyskała identyczną ilość głosów

Najlepszy/Najpopularniejszy gracz (RoyalCraft)
Ta_Nienormalna, AirForce
Najlepszy/Najpopularniejszy gracz (MineCraftowo)
sebastian12
Najlepszy/Najpopularniejszy user (Forum)
Kornelia
Najlepsze serwerowe wydarzenie 2017 roku
2017 zaskoczył nas masą ciekawych wydarzeń. Głosujący wspólnie jednak zdecydowali, że zdecydowanie trzeba z nich wszystkich upamiętnić...
Powstanie BestRPG
Najlepszy poradnik 2017 roku
2017 rok obfitował wysypem poradników, obejmujących wiele zagadnień - od drobnej trybowej pomocy, aż po konfigurację własnego serwera. Złoty Banan za najlepszy poradnik otrzymuje...
[Poradnik] TEAM SPEAK (autorstwa Spinning)
Najbardziej rozpisana osoba na Shoutboxie
Spam, spam, spam. Jest to nieodłączny element naszej forumowej egzystencji, a w szczególności ten na chacie ;p. Nie ukrywając, wiele było kandydatów do tej nagrody, jednak wybrany został jeden. A jest to...
Remikpl
Śmieszek 2017 roku
Co to za forum, bez osoby, która potrafi rozbawić każdego. Złotego Banana otrzymuje...
Ajron
Forumowy Spamer 2017 roku
I dochodzimy do ostatniej kategorii, która - nie ukrywając - jest moją ulubioną, bo nie wiedziałem, nie miałem nawet koncepcji, kto może zostać tutaj wyróżniony. Wy zdecydowaliście, że tę nagrodę otrzyma...
Filipw05

Jeszcze raz przypominam, że nie były brane pod uwagę głosy osób nie spełniających podanych kryterii, głosy oddane z multikont, głosy oddane na osoby zbanowane, ani głosy z kategorii, gdzie ktoś oddał więcej niż trzy głosy.
Link do podsumowania: http://mineserwer.pl/Temat-Podsumowanie-...ser%C3%B3w