MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Unitim
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Doman
Nicki osób posądzonych: UniTim
Najdokładniejsza data zdarzenia: 2018-02-03 17:15
Opis zdarzenia: Użytkownik a dokładnie policjant obraza mnie Mówi Ze mój nick go obraża
Dowody: Wiele osób widziało jak ten użytkownik obraża mnie
Sugerowany wymiar kary: Degrad Lub ban na pare Dni/Godz
Serwer: Minefox/SurvivalAngryAngryAngry
Na razie to zwykłe gadanie nie poparte żadnymi dowodami, bez nich nic nie zrobisz.
(Gracze na serwerze to nie dowód). Odrzucam.
Nie rozumiem, dlaczego skargi na mnie nigdy nie mają dowodów. Z automatu powinny iść do odrzucenia, ale widzę, że nie rozumiesz, więc napiszę Ci jeszcze raz.

Od samego początku Ty i Twoje "ziomki" oraz osoby z gildii byli przeciwko mnie. Prowokowali, obgadywali, narzekali. Jeden z nich orzekł, że chce zostać sprawdzony, co też się stało. Oczywiście to było takie śmieszne, że wszyscy po chwili zaczęliście sapać i charczeć. Czegokolwiek nie zrobiłem, było narzekanie, czemu tak, a czemu nie inaczej, sam pisałeś, że "za to chyba jest degrad", mimo, iż nic złego nie robiłem. Na większość moich słów reagowałeś "to mnie obraża, chyba degrad będzie i ban." Trochę bez sensu wszedłem w tą dyskusję od początku, ponieważ była ona ustawiona. A Wasza gildie ma dużo za uszami, z tego co słyszałem już nie jedną rzecz zrobiliście źle, ale Jamakoshi2012 postanowił dać Wam szansę. O ile Wasze prowokacyjne i dziecinne zachowanie dało się znieść, to zachowanie Necessarium było już lekką przesadą, nagabywał co chwilę sprawdzanego gracza, by się mnie nie słuchaj, nie dawał ID do rozmowy na Team Viewerze, że mu coś zniszczę. Jak pisałem, żeby sprawdzany nie ruszał myszką, ten powiedział właśnie to: https://zapodaj.net/153ba6cee0dcf.png.html. Ciągłe przeszkadzanie administracji w pracy.
Trochę żałosne to z waszej strony, że był wjazd na mnie, tylko dlatego, że sprawdzałem kogoś, kto sam tego chciał.
Widzę, że już całkowicie zbrzydła wam gra na tym serwerze, nie mówię tu o poszczególnych osobach lecz o całej gildii. Dostaliście ode mnie ostrzeżenie ale widzę, że mieliście je gdzieś i nadal robicie to samo co robiliście.

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie