MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: CZĘŚĆ 2!!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zauważyła mnie nauczycielka i...Nic xD
Przyszła pora na lekcję. Całą klasa musiała iść do sali. Jeden taki NEO musiał podejść do tablicy. Nauczycielka postraszyła go karą. W końcu, (dla żartów i ze swojego umysłu) Napisał na tablicy: 2+2= :3 Przyszła kolej na mnie. Hehe, byłam w grupie z przystojniakiem. Gapił sie na mnie xD Mieliśmy stworzyć projekt. Stworzyliśmy go, po czym za najlepszą pracę zespołową, dostal 5+ a ja 6 ^^ Wybiła 15:35. Koniec lekcji piątkowych-Weekend xD Maraton oglądania na wspólnej i siedzenia na forum, i wyjadania karmy dla psa, i żarty z psychopatami xD
Sobota, godzina 18-19. Poszłam na boisko. Przyszli sami moi przyjaciele, Bo Ksawer (Laluś) zachorował :3
Siedzieliśmy na rampie, i jeden (nieznajomy się zapytał) : Czemu się zmieniłaś? (Poczym zagapił się na mój dekold). Ja to zauważyłam i odpowiedziałam...
Koniec części 2. Następna część(czyli 3) będzie już końcowa, Narka :3
Fajne ale takie mało wiarygodne:/
Ja przeżywam... dziwne i niemożliwe przygody xD
No trochę jak jakaś powieść... Ale ok. Tak jak chyba większość, nie mogę doczekać się części trzeciej, =V
Ja tyż przeżywam przygody. Normalnie jak Kubuś Prosiaczek.
Czeeeekam na cz. 3 ! ^^ ;3
Fajne
Czekamy na część 3!
Ja miałem śmieszne przygody i tragiczne
Przekierowanie