MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zepsute skiny - [Mineserwer]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
niestety na tym serwerze nie działa mi skin premium. Wcześniej było widać, jednak przestało. Na innych serwerach działa, sprawdzałam. Jednak mam nadzieję, że to zostanie naprawione.

Aliikachu
Serwer przecież nie może blokować twojego skina. Nie wiem dlaczego Ci na serwerze nie działa skin, ale jestem pewien, że to nie wina serwera, a przecież brak skina to nie koniec świata. Smile
Jak wiemy serwery NonPremium UUID graczy premium daje jako fałszywy, wygenerowany dla potrzeby non premium. Gracze Premium tracą przy tym skiny - jednakże na niektórych wersjach UUID jest prawdziwy - czyli taki jak na koncie premium. Ja podam taki przykład:

- Czasem mam skina na 1.8 - a czasem na 1.7 (Nie zawsze serwer wczyta poprawne UUID)

Jednakże można dodać, że nie dawno skina załadowałeś to on wolniej ładuje się na serwerach nonpremium. Podsumuwując:

- UUID wczytało Ci się fałszywe, a na 1.7 lub 1.8 będziesz miał skina od czasu do czasu

- Skin Ci się jeszcze nie załadował

@Edit: Nie patrzyłem na datę, klikłem Nowe Posty i wyskoczyło srrr..
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie