konkurs na ryby!
1. co się tam robi?
łowi się ryby.
2. o co jest walka?
walka jest o pomocnika.
3.o co chodzi?
łowisz ryby i walczysz o jak najwięcej złowionych ryb swoje punkty będziesz widział w punktach exp.
termin rozpoczęcia 15.07.2015r o godzinie 16:00
Czekaj czekaj, juz sciagam skrypty!
Wygram to!
Czyli jak wygram to wybiorę pomocnika który będzie mi służył ?
(14-July-2015 12:12:03)tomek4115 napisał(a): [ -> ]Czyli jak wygram to wybiorę pomocnika który będzie mi służył ?
nie to administracja przyjmie ten konkurs lub nie!
i administracja ogłosi wyniki i ten kto wygra konkurs będzie pomocnikiem!
(14-July-2015 12:18:39)NUMLOCK napisał(a): [ -> ] (14-July-2015 12:12:03)tomek4115 napisał(a): [ -> ]Czyli jak wygram to wybiorę pomocnika który będzie mi służył ?
Nie licz nawet na POMOCNIKA jako nagrodę, POMOCNIK nie może być byle kim to musi być osoba z odpowiednim wiekiem i wiedzą a dodatkowo musi przejść test.
(14-July-2015 12:47:31)wojteksyQ1 napisał(a): [ -> ] (14-July-2015 12:18:39)NUMLOCK napisał(a): [ -> ] (14-July-2015 12:12:03)tomek4115 napisał(a): [ -> ]Czyli jak wygram to wybiorę pomocnika który będzie mi służył ?
Nie licz nawet na POMOCNIKA jako nagrodę, POMOCNIK nie może być byle kim to musi być osoba z odpowiednim wiekiem i wiedzą a dodatkowo musi przejść test.
a skąd wiesz a może będe?
Ty wiesz o czym ty mówisz?
Teraz ci mówię że na 100% nie będzie jedynym sposobem na zostanie POMOCNIKIEM jest Podanie.
(14-July-2015 13:52:14)wojteksyQ1 napisał(a): [ -> ]Ty wiesz o czym ty mówisz?
Teraz ci mówię że na 100% nie będzie jedynym sposobem na zostanie POMOCNIKIEM jest Podanie.
Tak i test jeszcze jest na pomocnika...
Po co robisz taki konkurs, który i tak administracja nie przyjmie >?
Eh...
1. Nie możesz robić konkursów na rangi.
2. Konkurs bezsensu.
3. Aby dostać Pomocnika, trzeba napisać podanie i dalej już wiadomo.