Witam , chcialbym powiedziec ze exp z mobow jest nie wywazony.. na exp30 dostajemy 400 za moba a na exp45 tylko 450 ? uwazam ze gracz powinien czuc te moc ktora nabywa wraz z lvlem a ten exp to smieszna sprawa...

Na exp 30 było tyle exp bo to dość proste expowisko nie było dużo tych tygrysów, a na 45 są pająki i za nie jest tylko trochę więcej exp bo jest tam ich od groma

Nawet jak ci pisałem, że 45 jest izi jak ma się technikę i odpowiednie miejsce

Na exp 45 wystarczy posiadać maga i exp masz bardzo, ale to bardzo szybki
no wlaasnie nie , na exp30 jest b duzo tygrysow jak ma sie spot a pajakki bija z daleka plus giniesz w 30 sekund jak idziesz do tego glownego pokoju...
(01-February-2018 19:26:36)Szara eminemcja napisał(a): [ -> ]no wlaasnie nie , na exp30 jest b duzo tygrysow jak ma sie spot a pajakki bija z daleka plus giniesz w 30 sekund jak idziesz do tego glownego pokoju...
Tak było dużo tygrysów może max 3 na 1 resp, to znajdz sobie inne miejsce do expienia, nie wiem po co pisałeś ten wątek jak i tak exp nie będzie zwiększony bo będzie to nie fer z innymi osobami co wyszli już z exp 45, przyzwyczaj się nie będzie wbijania 1 lvl na dzień jak wcześniej 45 to dopiero początek

będziesz wbijał 1 lvl parę dni.
"czuć te moc która nabywa z levelem" - dla ciebie zdobywanie większej ilości expa to moc która powinna wzrastać z levelem? oczywście mogę ci dać i 4 miliony expa za moba tylko wymagania na level będziesz miał w trilionach.... doucz się czym jest wyważaniem a później wypisuj głupoty=/
naprawdę jeśli sądzisz że im wyższy lvl posiadasz tym szybciej powinien się wbijać to robisz kurtyzane z logiki...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!