MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: BUGI
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym opisać dziwny problem dotyczący nie licznej lub niektórych osób przypadku. Dotyczy on kicku z serwera z komunikatem "KILL AURA/TRIGGERBOT".
Nie mam pojęcia czemu on występuje ale gdy zaczynam się klepać od czasu do czasu kicka mnie z tym komunikatem opisanym wyżej. Mój CPM wynosi około 10....
zgłaszało mnie kilka osób sprawdział mnie Admin, mówił że mam podobny do niego, i wychodziłem czysty... ale nie [...] AntyCheat dalej mnie kicka za ''KILL AURA/TRIGGERBOT" przez co tracę np. kit vipa itp na którego czekam 3h wchodzę na arene i kick.... Rozpatrzcie to.
Tez tak mam... wywala mnie za 'cheaty" których nie mam dzieje mi się tak jak się zbuduje gdzieś lub jak się bije
No niestety anty cheat jest za wrażliwy co jest widoczną jego cechą... Ale ma swoją skuteczność na dużą miarę tzn. osoby używające cheatów spadły co jest wielkim plusem wiadomo, że będą tak zwani "auto soupiarze", ale nie ma co 3 gracza który byłby odpalony, a jeśli nawet to go wywali... Co do tego trzeba z tym żyć, bo lepszego antycheata nie zrobisz, który cię nie będzie wywalał.
Wywala Cię najpewniej gdy kogoś gonisz i próbujesz go uderzyć - Pojawiają się wtedy puste hity. Im szybciej klikasz tym większe prawdopodobieństwo jest, iż Cię wyrzuci - To z moich doświadczeń, zresztą, to pierwsze też Tongue Jeżeli chcesz aby Cię mniej wywalało np. Jak masz kit vip musisz po prostu nie bić tak szybko xD I nie bić innych gdy kogoś gonisz/jesteś uwięzionym w pajęczynie. Chociaż i tak teraz już tak osób nie wywala jak na początku istnienia tegoż AC, wtedy to Mnie po kilkanaście razy potrafiło wywalić Tongue
Niestety, wywalać Cię od czasu do czasu będzie, a tak jak wspomniał Trawa lepszego AC raczej nie napiszesz ;s
Przekierowanie