Witam, chciałbym wam zaproponować wprowadzenie na serwer WvsP okresu testowego . Miałby on polegać na ograniczonym czasowo dostępie do wszystkich klas i potwórów oraz przedmiatów. Np. Gracz by aktywowal taki okres np. na 3 dni i by mógl korzystac ze wszystkich przedmiotów i klas. Po zakończeniu okresu testowego nie będzie mógł go ponownie aktywować. Moze to zachęci graczy do kupna klas lub przedmiotów bo przetestują je i wybierze sobie idealny dla nich. Proszę o rozważenie mojej propozycji. Niekoniecznie się ona musi pojawić tylko na serwerze mineserwer . Pozdrawiam ~4mcTNT
To tak samo jak raz było na WD.
Mi to nie będzie potrzebne, bo i tak wszystko mam

Jak macie wszystko to nie będzie to funkacja dla was to bardzie dla graczy co dopiero zaczynają gre oraz dla tych co chcą kupić item a niewiedzą jaki. Pozdrawiam ~4mcTNT
Dobry pomysł,szkoda że nie byłem wtedy na WD,ale na WvsP też się przyda, ogólnie bardzo chcę !
Na nie! 2/3 większość rzeczy ma wiec po co to robic dla 1/3 serva?
@Koksu to że ty masz to nie oznacza że wszyscy mają ! A osoby na serwerze nie mają tych rzeczy ma tylko jakaś 1,2/4 serwera !
Koksu449 to funkacja dla tych co nie mają rzeczy a chcą zakupic.Pozdrawiam ~4mcTNT
Niech weźmie glos Administracja
To co będą mię z tego gracze którzy maja większość!?