MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] xX_MamHaxy_xX
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: xX_MamHaxy_xX
Jesteś recydywistą?: Nie?
Dlaczego chcesz dostać unbana: Uważam że bana dostałem niesłusznie. Ustawiłem sobie prowokacyjni nick aby sprawdzić jak szybko administracja zabierze mnie na "sprawdzanie". Bana dostałem w momencie stania na wyspie (skyblock) i pisania z nowym graczem w celu przekazania budulca. Bana dostałem bez ostrzeżenia, a na serwerze grałem bez żadnych wspomagaczy.
Treść Bana:czity
Osoba banująca:nie pamiętam nicku Sad
Serwer: Royalcraft.pl
"Prowokacyjnie"? Czy Ty siebie słyszysz? Chciałeś sprowokować administrację? Żałosne.
Pozwól, że przypomnę Ci regulamin:
Cytat:8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray i innymi ułatwiającymi rozgrywkę bądź nie wymienionymi w liście modyfikacji dozwolonych). Przyznanie się do ich posiadaniem jest równoznaczne z ich używaniem.
Patrz ostatnie zdanie. Gdybyś napisał treść swojego nicku, ban byłby na pewno. Jest to przyznanie sie odp osiadania wspomagaczy, co z tego, że w nicku.
Czyli nie ma szans. A szkoda serwer zaczynał mi sie podobać.
Zapraszamy zatem na innym nie prowokacyjnym nicku i na pewno będzie wszystko w porządku.

Pozdrawiamy
Przekierowanie