MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skraga Kopinkoss podszywanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemka Kopinkoss mnie nie lubi już od bardzo dawna daje mi - z multi kont na forum
pisze na mnie skarge że niby cheatuje a naprawde wchodzi na moje konto jego kolega robi zdięcia na jego lanie posiada multi konta kopinkoss Kopinkos KopinkosTongue Kolega
Prosze o zbanownanie
na jego skardze nie był to MineSerwer survivial tylko jakiś lan widać że nie było chatu na MineSerwer SV ludzie gadają na chacie nawet o 3 rano

Według niego latałem na serwerze z anty cheatem na trybie na którym nie gram
Theqqpl xd a może podasz link do skargi kopinkossa
Tak bardzo zrozumiałe...
Powiedz o co chodzi dokładniej bo ni uja tego nie rozumiem.
Zdjęcie usunięte ze skargi xd
Chodzi oto że to mój wróg od roku i on mi daje - z multi kont na forum i użył lancher no premium zalogował się na moje konto nie zna hasła na MS więć wszedł najprawdopodobniej na własny lan jego kolega robił zdięcia ja nie gram na sv a na sv ludzi pisza na chacie o każdej godzinie więc to jest podszywanie a ja nigdy nie miałem cheatów on chce mnie wrobić bo mnie nienawidzi
Zmień se hasło na inne. Nie będzie takich wpadek.
poproś administratorów żeby zbanowali go na ip komputera
nie będziesz miał problemów
To z cheatami to mi pokazywales wiec nie klam
mam multikonta ale nie daje nimi -
up zresetuje sobie ruter <3
pisze z tego konta bo na kopinkoss mam bana
Kopinkoss ty chamie chesz mnie wrobić odwal się i mi tu nie kłam
Jimmi on nie zna mojego hasła ono ma 16 znaków wszedł na swój lan i udawał że to ja nie dostałem bana bo chyba zostałem sprawdzony a ty Kopinkoss nie oszukuj ja nigdy hacksów nie miałem ale ty dostałeś za nie bana nienawidze cię wyszedł bym z serwera żeby z tobą nie pisać
Kopinkoss multi konta są zakazne na tym forum a ty masz 4 ! i na 3 masz bana
Stron: 1 2
Przekierowanie