Siema,
Proponuję aby usunąć z trybu KIT PVP itemy boga, dlatego że te przedmioty psują przyjemność z gry, i osobą która posiada te przedmioty jest nie do zabicia. Przez te rzeczy troszeczkę podchodzi to pod pay2win, zwykły gracz nie ma szans zabić takiego gracz skoro posiada tylko żelazne/skórzane lub ewentualnie diamentowe eq(bez enchantów).
Pozdrawiam, iENJO <3
Bezsensu. Jak się umie grać to się zabije vipa. Więc co takiego by dawała ranga VIP na takim mcsurvi na pvp kits?
1-Prefix
2-Exp i Monety x2
Bez kitu VIP gra nie ma sensu pozatym i tak taki no-life by mógł brać tylko 4-6 razy w ciągu 24 h a przeciętny gracz 1-3.
(30-January-2018 17:50:48)20staTOPAxd napisał(a): [ -> ]Bezsensu. Jak się umie grać to się zabije vipa. Więc co takiego by dawała ranga VIP na takim mcsurvi na pvp kits?
1-Prefix
2-Exp i Monety x2
Bez kitu VIP gra nie ma sensu pozatym i tak taki no-life by mógł brać tylko 4-6 razy w ciągu 24 h a przeciętny gracz 1-3.
,,Jak się umie grać to się zabije vipa" - Oj, powiem Ci że to nie prawda. Sam gram klasą czołg(która jest najbardziej tankowata) i osoba z set boga zabija mnie na 3-5 hitów a ja mu hitem nawet jednego serduszka nie zadaje :/. Pomyśl jak ktoś jest nowy i np. ma tylko klasę kaktus to niema szans zabić takiego gracza. Wiec, nawet jak ktoś potrafi grac wątpię że da się takiego gracza zabić. Vip mógłby posiadać tańsze klasy lub inne klasy.
Bez przesady, oczywiscie, ze jest do zabicia... Dziwne, ja jakos sam potrafie sie uporac z vipkiem. Jest na to nawet pewien sposob (Nie wazne ( ͡° ͜ʖ ͡°). Kategorycznie jestem na
NIE.

Kit VIP został według mnie nie jest już taki Op od ostatniego update'u, gdyż:
-Większosc hitów to puste
-Dużo graczy która ma Vipa używa też kangura (Rakiete można było użyć co chwile, teraz jest co 3-4 sekundy)
Bez przesady z tym usuwaniem , jak coś to można byłoby zmniejszyć jego enchanty .
@iENJO
Bo grałeś czołgiem:v. Najlepiej jest druidem lub kobrą
Też jestem na nie, dlaczego?
Większość vipów jade sam, bez pomocy innych i nie chodzi tu o "Ile serc im zdejme" (Chociaż to też się zdarza xD), głównie chodzi mi o set, który nie jest taki niezniszczalny - 15 min i po secie (W przypadku takiego normalnego gracza, który gra np czołgiem) Osobom ogarniającym PvP (Np Ja xD) zajmuje to jakieś 5 min i to samemu, nie w kilka osób. Toteż, tak jak już kilka osób pisało usunięcie tego "kita" byłoby słabym posunięciem, ponieważ vip wtedy nie miał by wiele przywileji.. Moim pomysłem jest, aby zmienić możliwość użycia tego kita z bodajże 3h na 24h (Chociaż to i tak mało, bo na MF jest raz na 4 dni xD), zapewne vipów byłoby mniej, a zarazem mieli by swojego kita ;s Chyba to wszystko co chciałem napisać..
PS: Możesz zawsze na chacie napisać "Dawać wszyscy na vipa!!" Zawsze jakaś szansa jest, że ktoś się przyłączy w zabijaniu vipów ;p