MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ds. zażalenia xdxrayxd995xd
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Na serverze JAIL chciałem sprzedać złote jabłko aka kox. Xdxray995xd po kupnie stwierdził że go oszukałem pisząc że jabłko ma enchant. Chciałem napisać tak aby ci mniej doświadczeni gracze zrozumieli że chodzi o koxa a nie refila. Zaczął on mnie wtedy szantażować że dostanę bana bo on zna założyciela. Nie miałem na celu nikogo oszukać. Ogłoszenie brzmiało ,,Sprzedam koxa(tego z enczantem) za 2000$,chetni na msg". Poniżej zamieszczam ss z sytuacji. Szantażował mnie że jeśli mu nie oddam 2000$ które od niego "Wyłudziłem" to naśle na mnie administrację i nigdy już nie zagram w miencrafta. Pozdrawiam kubik2233. W razie niepewności proszę poprosić gdyż mam jeszcze kilka ss tylko można w poście dodać maks. 5.
Ignoruj takich ludzi.
(13-July-2015 11:47:18)kubik2233 napisał(a): [ -> ]Witam. Na serverze JAIL chciałem sprzedać złote jabłko aka kox. Xdxray995xd po kupnie stwierdził że go oszukałem pisząc że jabłko ma enchant. Chciałem napisać tak aby ci mniej doświadczeni gracze zrozumieli że chodzi o koxa a nie refila. Zaczął on mnie wtedy szantażować że dostanę bana bo on zna założyciela. Nie miałem na celu nikogo oszukać. Ogłoszenie brzmiało ,,Sprzedam koxa(tego z enczantem) za 2000$,chetni na msg". Poniżej zamieszczam ss z sytuacji. Szantażował mnie że jeśli mu nie oddam 2000$ które od niego "Wyłudziłem" to naśle na mnie administrację i nigdy już nie zagram w miencrafta. Pozdrawiam kubik2233. W razie niepewności proszę poprosić gdyż mam jeszcze kilka ss tylko można w poście dodać maks. 5.

to małe srele które myślą ,że kasa jest najważniejsza w życiu człowieka Cool
tak ogólnie to pozdrawiam Smile
Też go wyśmiałem,gdyż jest to dziecko co nie rozumie jak to działa i myśłi że jest sprytne bo uda mu się ode mnie wyłudzić koxa i 2000$
(13-July-2015 11:56:33)kubik2233 napisał(a): [ -> ]Też go wyśmiałem,gdyż jest to dziecko co nie rozumie jak to działa i myśłi że jest sprytne bo uda mu się ode mnie wyłudzić koxa i 2000$

dzięki za diaxa pozdrawiam Smile
Ale to śmieszne ty takim os wierzysz olewaj takie rzeczy jak kupił to kupił zgodnie z ogłoszeniem Tongue
Nie ufaj takim osobą bana to co najwyżej dostać może ale on.
Nie ma na screenie treści ogłoszenia oraz wszystkich szczegółów wymienionych w skardze. Nie wiadomo, czy było tak, jak to opisujesz. A tak apropo's, to zgadzam się ze Słownikiem (chyba pierwszy raz w życiu ;p)
Witam, wg. mnie na tych screenach nie widać wszystkiego przydałoby się nagranie z wymiany bo nie wiadomo czy mówisz prawdę (nie oskarżam o kłamstwo, spokojnie).

Pozdro
Miki
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie