MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: MagicWordPL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: zielon1232
Nicki osób posądzonych: MagicWordPL
Najdokładniejsza data zdarzenia: Czas nieokreślony
Opis zdarzenia: Gracz używa wspomagaczy.
Dowody: https://youtu.be/qhapacd65FA
Sugerowany wymiar kary: Perm
Serwer: MS

PS. Sprawdzałem go jeszcze na skype ale zdążył niestety usunąć pliki plus jakoś jego internetu nie była zbyt zadowalająca. Na pewno ma macro autocliker czy jakoś tak coś dzieki czemu szybciej bije nie pamietam dokladnie nazwy. Ale mysle ze na filmiku jest wszystko dobrze ujęte.
(28-January-2018 19:38:56)zielon1232 napisał(a): [ -> ]Twój nick z gry: zielon1232
Nicki osób posądzonych: MagicWordPL
Najdokładniejsza data zdarzenia: Czas nieokreślony
Opis zdarzenia: Gracz używa wspomagaczy.
Dowody: https://youtu.be/qhapacd65FA
Sugerowany wymiar kary: Perm
Serwer: MS

PS. Sprawdzałem go jeszcze na skype ale zdążył niestety usunąć pliki plus jakoś jego internetu nie była zbyt zadowalająca. Na pewno ma macro autocliker czy jakoś tak coś dzieki czemu szybciej bije nie pamietam dokladnie nazwy. Ale mysle ze na filmiku jest wszystko dobrze ujęte.

Ja tu jakoś nic nie widzę , to że ty nie umiesz się klepać to twoja sprawa , ale nie musisz każdego kto cie zabije zgłaszać .

Pozdrawiam Magic
Pozwól że zostawię to ocenie policji. Po za tym posty nie wnoszące nic nowego do tematu są karane.
Pozowl, ze sie spytam, ale jakim prawem go sprawdzales? Czy to nie rola administracji?
Masz racje nie powinienem był go sprawdzać
Cytat:Najdokładniejsza data zdarzenia: Czas nieokreślony
Jak czas nieokreślony to skarga nie ważna
Nawet jeśli, to wspomagacze to moim zdaniem nie są.
Dobrze, dziękuje za rozpatrzenie skargi i przepraszam za zmarnowany czas. Temat uważam za zamknięty i jeszcze raz przepraszam za niewystarczające dowody. Miłej nocy życzę.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie