MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Sygnatury i zdjecia profilowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam jestem Revol.

Odkryłem że nowi zarejestrowani gracze czesto nie wiedza jakie sobie wgrac zdjecie albo niektórzy nie wiedzą jaką sb wgrać sygnaturę. To ja wam mogę pomóc!

Sygnatury wyglądają tak: [Obrazek: image.php?dm=HBYR]

Zdjecia profilowe wygladaja tak:[Obrazek: image.php?dm=4TXN]

Jak mieć sygnaturę:
1: Co ma przypominac sygnatura
2: Gdyby musialo by być wiecej skinow niz chce jakie to będą (i tutaj wstaw link do tych skinow)
3. Zaplata to: Reputka (1 male zdjecie), 2 zelaza na SV (1 srednie), Diax na SV (2 duze fajne zdjecia)

Jak mieć zdjecie profilowe:
1: Linki do skinow
2: Zaplata to: Reputka (1 glowa skina), 2 zelaza na SV ( 2 glowy skina ), Diax na SV (4 glowy skina)

Zapraszam do korzystania[/code]
Woow, ale odkrycie...
Sygnatury i awatary wcale nie muszą wyglądać tak jak twoje wstawione obrazki. Spójrz na ten przykład na mój awatar i sygnaturę...

Cytat:Jak mieć sygnaturę:
1: Co ma przypominac sygnatura
2: Gdyby musialo by być wiecej skinow niz chce jakie to będą (i tutaj wstaw link do tych skinow)
3. Zaplata to: Reputka (1 male zdjecie), 2 zelaza na SV (1 srednie), Diax na SV (2 duze fajne zdjecia)

Jak mieć zdjecie profilowe:
1: Linki do skinow
2: Zaplata to: Reputka (1 glowa skina), 2 zelaza na SV ( 2 glowy skina ), Diax na SV (4 glowy skina)

Zapraszam do korzystania[/code]

Co to ma być ? Wprowadzasz w błąd graczy. Sygnaturę można mieć od 50 postów, a awatar od razu po
zarejestrowaniu... Jakie zapłaty ??
@edit - awatar może być nie większy niż 100x100 pikseli.
Poradnik - to nawet nie jest poradnik.
Ty za to coś chcesz zapłatę wolne żarty

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie