Twój nick z gry: ErlPl
Nicki osób posądzonych: ELOTOJAXD
Najdokładniejsza data zdarzenia: 2018-01-28
Opis zdarzenia: Gracz używa cheatów ale zabardzo nie wiem, może administracja to rozpatrzy
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=p84c2R6Am54
Sugerowany wymiar kary: Ban
Serwer: MineSerwer.Pl
Administracja. Mam myszke bardzo dobra. Refleks nie najgorszy. Erl mnie uderzl wiec szybko odwrucielm. Nawet nie wiem jak go uderzylem. Pozatym z 4 dni temu kupilem UB. Mam all boskie i 4 klas brakuje mi do wszystkich. Po co mialbym cheatowac?
JA NAPRAWDE NIE CHEATUJE. Przeciez sam lapalem cheaterow i na YT Filipw05 widzial ze nie mam cheatow. Nawet mozecie mnie sprawdzic.
(28-January-2018 13:19:25)ELOTOJAXD napisał(a): [ -> ]Administracja. Mam myszke bardzo dobra. Refleks nie najgorszy. Erl mnie uderzl wiec szybko odwrucielm. Nawet nie wiem jak go uderzylem. Pozatym z 4 dni temu kupilem UB. Mam all boskie i 4 klas brakuje mi do wszystkich. Po co mialbym cheatowac?
JA NAPRAWDE NIE CHEATUJE. Przeciez sam lapalem cheaterow i na YT Filipw05 widzial ze nie mam cheatow. Nawet mozecie mnie sprawdzic.
Hehe zabawne, wszystko na nagraniu widać a tak po za tym administracja nie sprawdza graczy po wyjściu gracza z serwera xD mogłeś sobie usunąć cheaty
widać twoje myślenie

Nie mam cheatow. Niech administracja zarzadzi. Zreszta ja tu nic do gadanie nie mam jak administracja cos tu widzi to nie wiem jak... TU NIC NIE WIDAC
(28-January-2018 13:27:27)ELOTOJAXD napisał(a): [ -> ]Nie mam cheatow. Niech administracja zarzadzi. Zreszta ja tu nic do gadanie nie mam jak administracja cos tu widzi to nie wiem jak... TU NIC NIE WIDAC
Najlepiej wyjdz z tego wątku i poczekaj aż się wszystko wyjaśni

No niestety, na filmie dopatrzyłem się antyknocka i kill aury. Refleks to raczej nie był, w biegu obróciłeś się i uderzyłeś idealnie w niego, po czym odwróciłeś się również idealnie w ten sam kierunek, w który biegłeś wcześniej. Ukarany, zgodnie z regulaminem.