MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: re:ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
gram sobie normalnie. napisalem na czacie ze jakis koles o nicku "ADMIN" jest dzieciakiem ktory ma 5 lat i pewnie jest z minecraft Zyczu, i po tej wiadomosci dostalem bana.. jak dla mnie nie jest to nic obraźliwego i powinniscie popracowac nad administracja.

sam podalem ten przyklad ale jezeli ktos sam sie prosi to czemu mam nic mu nie odpisac? no przepraszam bardzo XD a co do tego ze mam ukrywac niewiniatka i podajecie mi przyklady te ktore sam podalem to naprawde wasz iloraz inteligencji jest tak wielkie ze wogole.. czytajcie ze zrozumieniem. a nie zamykacie odrazu sprawe
@up - Dostałeś swoją odpowiedź w tym poście --> http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-Ban...ight=Lord_, nie ma dalszego sensu kontynuować tego tematu. Zastosuj się do wzoru, podaj argumenty, które udowodniłyby Twoją niewinność i czytaj to, co Tobie inni napisali. Bana dostałeś słusznego. Jeśli byłbyś na tyle rozsądny, to byś temu graczowi nie odpisywał. Takie są później rezultaty - napiszesz coś, o czym nie pomyślisz wcześniej 10 razy ...
Po pierwsze - kłamałeś, bo nie podałeś co dokładnie napisałeś, wulgaryzmy było widać w logach.
Po drugie - gdyby to ktoś inny napisał słowo w słowo tak o Tobie, jak Ty nazwałeś tamtego gracza, to też by dostał bana.
Po trzecie - odsyłam do regulaminu.
Nie trzymasz się regulaminu, więc karę ponosisz. Chyba logiczne.

Cytat:sam podalem ten przyklad ale jezeli ktos sam sie prosi to czemu mam nic mu nie odpisac? no przepraszam bardzo XD a co do tego ze mam ukrywac niewiniatka i podajecie mi przyklady te ktore sam podalem to naprawde wasz iloraz inteligencji jest tak wielkie ze wogole.. czytajcie ze zrozumieniem. a nie zamykacie odrazu sprawe
W tym momencie Ty też się prosisz o bana na forum + zmianę bana z czasowego na perma na serwerze.
Zgodnie z Twoim rozumowaniem, to powinienem chyba to zrobić, bo przecież zasługujesz.

Dostałeś bana na 45 minut a płacz jakbyś dostał perma + czystkę konta.

Temat specjalnie zostawiam dla Ciebie otwarty, ciekawi mnie Twoja odpowiedź.
no niestety nie logiczne
Ja się tak rozpisałem, żeby dostać odpowiedź na jedną linijkę, która nawet nie odnosi się do zarzutów...
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie