MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] _wetcraft_
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: _wetcraft_
Jesteś recydywistą?: NIE
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bardzo zależy mi na tym serwerze, gdyż jest on fajny. Buga wykorzystałem po to, żeby ludzie zauważyli go i poszli po adminów bo ja nie mogłem. Miałem dobre intencje. Jeżeli można to chcem zobaczyć ten "dowód" (Latałem, bo mam Vipa)
Treść Bana: cheaty/bugowanie (dowody)
Osoba banująca: Dawidosm10
Serwer: minefox.pl

(PS: Chciałem zgłosić buga, a dostełm bana... niemiło.)
Chciałeś zgłosić buga tak? Na początku sam się przyznałeś do jego wykorzystywania a potem piszesz że chciałeś to zgłosić
Mogłeś zawsze wejść na team speaka i go zgłosić lub czekać cierpliwie na administracje
(27-January-2018 00:13:45)20staTOPAxd napisał(a): [ -> ]Chciałeś zgłosić buga tak? Na początku sam się przyznałeś do jego wykorzystywania a potem piszesz że chciałeś to zgłosić
To znaczy tak... Chciałem żeby ktoś zgłosił buga, którego ja znalazłem. Bugi używa się do ułatwienia sobie gry lub pominięcia czegoś. Mi ten bug w niczym nie pomagał więc można przyjąć że z niego nie korzystałem. Korzystałem z niego tylko żeby pokazać ludziom, że taki bug istnieje i trzeba iść po adminów (ja tego nie mogłem zrobić gdyż nie miałem w tym momencie pobranego ts'a). Pisałem do ludzi że ja nie mam zamiaru z niego korzystać tylko chcę żeby on zniknął.
"Korzystałem z niego tylko żeby pokazać ludziom, że taki bug istnieje i trzeba iść po adminów". To zdanie dla mnie nie ma sensu. Tam trudno napisać wątek na forum o bugu, napisać w wiadomości prywatnej, zgłosić któremuś moderatorowi na trybie (Dzisiaj było ich dużo przez prawie cały czas). Zamiast "mieć nadzieję" lub "myśleć", że ktoś z graczy tym się zajmie, samemu byłoby lepiej wziąć sprawę w swoje ręce. Wykorzystywałeś serwerowego buga, więc ban słuszny.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie