MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nie lubię pisać Historii o mnie ale niech będzie XD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej! Wink

Jak możecie mnie kojarzyć, jestem Mary. To nie moje prawdziwe imię! xD

Nazywam się Madzialena,Magda,Madzia Big Grin Mam [...] lat, oraz jak każdy wiem mam płeć Kobieta ;P Od jakiegoś czasu, zmieniam sobie Avatary oraz sygnaturki, BO LUBIE XD W dzieciństwie, chodziłam przez kilka dni lub nawet tygodni na boisko. Miałam tam dużo kolegów, Do czasu... W szkole pojawił się nowy, wszyscy chcieli się z nim zaprzyjaźniać (bo był bogaty) xD Kiedyś jak poszłam na boisko, ujrzałam jego, odebrał mi moich najdroższych kolegów, oraz moją najdroższą przyjaciółkę! Zapytałam się, czy mogę się przyłączyć, on mnie wyśmiał a zaraz moi EX przyjaciele! Było mi bardzo smutno i wybiegłam z boiska. Przez kilka dni nie chodziłam potem do szkoły, aż mama mnie przyłapała i kazała mi chodzić. Ale wtedy, (kiedy ten ''Nowy laluś'' odebrał mi wszystko co cenne w sercu) byłam po prostu różowa. Miałam różowe podkoszulki, oraz prawie że włosy xD Tamtego dnia kiedy rodzice wygonili mnie do szkoły, uszyłam sobie sama ciuchy, tym razem czarnę! Od farbiłam moje włosy na blondynke, założyłam najkrótsze spodenki w moim domu, i jak już przeczytaliście ; uszyłam sobię granatowo-czarny gorset. Nauczyłam się bić oraz bronić. Ale mniejsza oto, ubrałam sobie też czarne koturny ^^
Wtedy poszłam do BUDY (szkoły). Miałam iść do klasy nr. 4, i tak też zrobiłam. Kiedy szłam korytarzem, ujrzałam lalusia, a dookoła wszystkich moich EX BF. Szłam tak korytarzem, aż w końcu mnie zauważyli. Lalusiowi opadła szczęka XD Noi tak czekaliśmy pod klasą, przyszła pani i...
Koniec części 1 xD
Jestem ciekaw jak wyglądasz ^^ xD
Czekam na część 2 Smile
CHCEMY CZĘŚĆ 2 !!! XDD
Ciekawa historia.
Czekamy na czesc2
TREBOR TY NAPALONA ŚWINIO OBSYDIAN SIE SAM NIE WYKOPIE. HEHEHE

Szczerze watpie czy to co napisalas jest prawdziwe.
ALE SUPER! CHCEMY CZĘŚĆ DRUGĄ!!! PLISSS!!!!
dawaj,dawaj czekam! xD Częsć 2 !
Przekierowanie