MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Powrót do postu Rangi i Sygnatury
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wiem że jestem za bardzo ciekawa XD ale ostatnie pytanie Big Grin
jak zdobyć te całe "Diaxy"
Diaxy to tzw. punkty reputacji. Mogą być one pozytywne, neutralne oraz negatywne. Punkty te wystawiają Tobie użytkownicy (Podając przy tym powód lub po prostu dają Tobie za dany komentarz pod postem itp.)
Punkty reputacji możesz przyznawać innym wchodząc na ich profil, a dopiero później w reputacje, lub pod danym postem na forum - ikonka "reputation"
Jeśli chcesz dostać pkt. reputacji (Pozytywne/Negatywne) to musisz na nie zasłużyć - udzielaj się na forum, składaj skargi, bierz udział w jakiś dyskusjach lub propozycjach dodania czegoś na serwer gdy jest taka możliwość, pomagaj innym itd.
Negatywne zaś możesz dostać różnie - niektórym może się nie podobać Twoje zdanie, Twoje zachowanie w stosunku do innych lub z innych powodów.
Krótko mówiąc - na reputacje Pozytywną/Neutralną/Negatywną na forum musisz sobie zapracować Smile
Aha czyli to jest reputacja bo np kiedy patrzę na mój profil to tam pokazuje tylko liczbę punktów a kiedy np. ktoś napisze odpowiedź pod jakimś postem to ma takiego diaxa a na nim liczbęBig Grin
Przekierowanie