Twój nick z gry: Neratelxe
Nicki osób posądzonych: Padam
Najdokładniejsza data zdarzenia: 24.01.2018, godzina około 15:00
Opis zdarzenia: Gracz ewidentnie używa programów zakazanych, typu huzuni.
Dowody: Brak dowodów, aczkolwiek polecam sprawdzić gracza i zainstalować program automatycznie sprawdzający dostępność cheatów.
Sugerowany wymiar kary: Perm ban
Serwer: mineserwer.pl, bed wars
Z góry dziękuję za przejrzenie wątku, liczę na konkretną odpowiedź!
Skarga bez dowodów nie jest ważna. Odrzucam
Nie to najlepiej na komputerze który ledwo działa i program, który nie chce nagrać gry zdobyć dowód. Najlepiej nic nie robić czekać na surowe dowody, których i tak nie rozpatrzycie a on i tak założy sobie nowe konto, w którym będzie używał czegoś takiego, nic nie robić dobre wyjście. Nie pozdrawiam
Ja również mam taki komputer. Spróbuj nagrać Actionem tam spada mi z 30 fps do 18-24 + 0 lagów
Ps. Skargi pisze się w dziale Skargi
Po pierwsze administracja zawsze rozpatruje skargi. Po drugie jest dużo programów które w zupełności nie opóźniają komputera tj. bandicam, geforce experience. Po trzecie skargi piszemy w innym dziale tu się pisze raczej problemy związane z danym trybem (to tak na przyszłość).
Po pierwsze administracja zawsze rozpatruje skargi. Po drugie jest dużo programów które w zupełności nie opóźniają komputera tj. bandicam, geforce experience. Po trzecie skargi piszemy w innym dziale tu się pisze raczej problemy związane z danym trybem (to tak na przyszłość).
Po pierwsze administracja zawsze rozpatruje skargi
Z tym masz racje administracja patrzy na skargi i wie co robić.
Po drugie jest dużo programów które w zupełności nie opóźniają komputera tj. bandicam, geforce experience
To jest spis paru programów
Po trzecie skargi piszemy w innym dziale tu się pisze raczej problemy związane z danym trybem (to tak na przyszłość).
No to po co piszesz w tym dziale skarge jeżeli wiesz gdzie pisać??
Na następny raz dawaj dowody. Bez dowodów skarga jest odrzucana -_-
Popraw swoje błędy