MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: nie mogę usunąć kąta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam nigdzie nie mg znaleźć informacji jak usunąć konto szukałem w ustawieniach na marne pisałem do kalisa ten odmówił i napisał ze nie ma takiej możliwości
Cytat:Art. 32. 1. Każdej osobie przysługuje prawo do kontroli przetwarzania danych, które jej dotyczą, zawartych w zbiorach danych, a zwłaszcza prawo do: 6) żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane,
Czekam nadal na usuniecie konta.
i to jest przykre w sumie ze Administracja nie chce dać wyboru ( brak możliwości usunięcia konta) cóż nie każdy chce tu być Smile a zmuszanie poprzez brak możliwości usunięcia konta jest słabe.
Wszelkie maile i dane przypisane do tego konta zostały teraz skasowane, wraz z dostępem do niego. Nie będziesz od Nas otrzymywał już żadnych powiadomień ani treści.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie