MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nether
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
powie mi ktos jak dostac sie do netheru? [gdzie sa giganty , wither]
Giganty są na krypcie ./warp krypty musisz przejść i dojść do takiej bramy kliknąć taki tam guzik i jak wejdziesz przez ta bramę to respawnią się tam pigmeny musisz je zabić (z nich drogi klucz ) i jak będziesz miał klucz kliknij w bramę pojawiać się u gigantów są 4 biomy ( 4 drzewka ) musisz zabić każdego giganta (z nich drobią drzewka nie zawsze dropi!).Jak będziesz miał wszystkie drzewka trzeba je wymienić na sprawnie u handlarza na zwój jak będziesz u gigantów jest dluuga droga do podziemia sky blocka i tam jest brama musisz kliknąć na nią zwojem i cie topnienia do bossa musisz go pokonać Wink
Wither
Musisz iść ./warp eventu i tam jest portal do withera wejdź w niego i pojawisz się w labiryncie musisz go przejść i zdobyć trzy głowy czarnego szkieletu wtedy będziesz mógł pokonać withera. Po tym odblokuje Ci się nether Wink Wink
Mam nadzieje że pomogłem Wink
Pozdrawiam
Wikkub~~
Hmm..... wejść do działu Sky Block tak, napisać wątek tak. A przeczytać poradniki przypięte na samej górze.....

Np.:
http://mineserwer.pl/Temat-Poradnik-WAKA...her-Wither
Smile
Przekierowanie