MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Restarty servera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam już 3 raz pomocnik postanowił zrobić reset podczas tego jak bylem na expowisku 15 na kanibalach. Można jakoś temu zaradzić albo chociaż odzyskać te kosci?
Adminisracja nie odpowiada za stracone itemy to po 1 a po 2 po co idziesz jak wiesz ze laguje to tylko twoja wina.
kumihiko, często przed restartem Pomocnicy się pytają czy ktos jest np. na bosach i dają 15-20m, żeby dokończyć.
mnie jeszcze nigdy server nie lagowal a wszedlem na kanibali i po doslownie 2 minutach byl reset, ale dzieki. Pozostaje tylko wrocic i grac dalej.
Ja wiem chyba o jaki restart mu chodzi, coś koło 20 (Wczoraj 22.1.2018) Banan zwiększał sloty, serwer nie wytrzymał i wywaliło wszystkich, nie tylko ty stratny bo brat był na Krakenie :/
akurat chodzi mi o zwykle restarty ktore nawet pomocnicy robia bo "server laguje" kiedy ankiete daja 10 czy 15 osob daje ze tak i server resetuje
Czytałeś regulamin, który zaakceptowałeś?

http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...z-Serwerów napisał(a):§3 Zasady Ogólne - Regulamin serwera

9.Serwer może zostać w dowolnym momencie zrestartowany, wyłączony, zmieniony lub może wystartować jego nowa edycja - w takich sytuacjach nie przysługują żadne rekompensaty dot. posiadanych przedmiotów czy rang. W przypadku nowych edycji w dalszym ciągu wszelkie zamówione rangi czasowe są nadal aktywne!
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie