MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Domek ;)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zdjęcie zniknęło, zbyt słabego hosta zdjęć mam, wybacz osobo przeglądająca ;((
Szkoda, że każdy z trzech linków to jeden i ten sam zrzut ekranu. Ciekawy jestem innych stron domku, gdyż w przypadku tak małych budowli niezwykle ciężko jest uzyskać ciekawą bryłe i interesujący wygląd.
Nie mniej jednak plus, za odejście od prostopadłościanu i graniastosłupa na wierzchu Smile !
(19-January-2018 17:36:45)polaklbn napisał(a): [ -> ]Szkoda, że każdy z trzech linków to jeden i ten sam zrzut ekranu. Ciekawy jestem innych stron domku, gdyż w przypadku tak małych budowli niezwykle ciężko jest uzyskać ciekawą bryłe i interesujący wygląd.
Nie mniej jednak plus, za odejście od prostopadłościanu i graniastosłupa na wierzchu Smile !

[attachment=3434]

Domek z każdej strony wygląda tak, jak tutaj. Nie miałam już pomysłu, więc poszłam na klasyka Wink
Całkiem fajny, tylko szkoda, że z poradnika...
Jak @up napisał domek całkiem fajny, ale mogłaś dać ss jak domek w środku wygląda, bo jestem ciekawy. Smile
No domek ładny( ale wciąż nie umiem budować;-; ). Leci plus
Nie uważam, że budowanie z poradników jest złe, ale chociaż mogłabyś zmienić co kolwiek, a ty nawet kwiatki wstawiłaś te same do tego jak już budujesz z poradników to nie wstawiaj tych budowli tu bo to bezsensu chwalić się czyjąś pracą.( Bo twoja w tym żadna, budowałam kiedyś ten domek i zajęło mi to max 10 min. )
https://youtu.be/9N6Y0Jn6Exw
(21-January-2018 10:32:17)Wika2301 napisał(a): [ -> ]Nie uważam, że budowanie z poradników jest złe, ale chociaż mogłabyś zmienić co kolwiek, a ty nawet kwiatki wstawiłaś te same do tego jak już budujesz z poradników to nie wstawiaj tych budowli tu bo to bezsensu chwalić się czyjąś pracą.( Bo twoja w tym żadna, budowałam kiedyś ten domek i zajęło mi to max 10 min. )
https://youtu.be/9N6Y0Jn6Exw

W pokazaniu tej budowli, ogólnie chodziło mi o to, czy budowanie ze zdjęcia jest podobne.

Akurat z poradnika nie korzystałam, ogarnęłam sobie zdjęcie, i na nie patrzyłam.
I zamiast wstawić link do owego zdjęcia, wstawiłam trzy swoje ;e;
Przekierowanie