19-January-2018, 14:02:28
Jak wiemy gdy osiągniemy 45 lvl (Kolejne expo po DT) to automatycznie nie dostaniemy expa za zabitego moba, co jest wg mnie trochę bez sensu, bo raczej nikomu nie będzie się chciało kończyć "Za darmo" Questa na zabicie 10000 demonów. Chciałbym (Nawet nie tylko Ja) aby za zabicie moba po wyjściu na kolejne expo (Po DT) było chociaż troszkę expa (Niewiele, może tak 20 za jednego, albo trochę więcej). Może jakiś gracz chciałby zakończyć tego questa w takim wypadku ;s I tutaj nasuwa się moje pytanie (Nikt na serwerze nie wie, poza Tobą Banan), ile jest expa za ukończenie Questa za zabicie tych Demonów? Bo jeżeli jest 25k (Tak na oko sugeruję patrząc a wcześniejsze expo) to myślę, że to trochę za mało jak na tak długi i męczący quest ;d Jeżeli jest tyle ile napisałem to proponuję zwiększyć tę liczbę o połowę czyli do 50k nagrody, pretekst aby ukończyć quest'a
Problemu ze zmianą by nie było, bo jeszcze nikt go nie ukończył ;p Osoba, która ma najwięcej zabitych Demonów ma ich ok. 6000, więc jeszcze trochę brakuje
Myślę, że Cię Banan przekonałem, to tyle ;d