MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dawne Czasy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Około rok temu, kiedy zacząłem grać na serwerach (był chyba wtedy finał

MŚ Piłki nożnej) wbiłem sobie na ten serwer, powodem były kalambury,ahh

pograliśmy sobie chyba 1 rundkę a potem graliśmy na innych serwerach

(wtedy znałem 4 serwery wraz z tym)więc kilka dni później kiedy znudziły

mi się trochę tamte serwery postanowiłem wbić na ten serwer wbiłem

chyba pierwsze na PVP i GUNPVP i OITC, potem po chyba znowu kilku

dniach pojawiłem się na Survival, nie wiedziałem że aż tak daleko zajdę.

Jak zaczynałem grę w 1 dzień zrobiłem sobie domek i tam

mieszkałem,później

Dołączyłem do pewnej gildi zwanej ProKoxy, gdzie oczywiście nie obyty

serwerze ja zostałem wyrzucony po 6 godzinach około.

Potem wędrowałem,aż wreszcie trafiłem na gildię NajNaj, gdzie znowu zostałem wyrzucony za podpalanie graczy.Następnie dołączyłem do
gildi pewnego monstercata, ja z jednym sojusznikiem z jego gildi wędrowaliśmy po gildiach (gdzie oczywiście miałem homy Smile )Poszedliśmy do gildi NajNaj był tam taki Wodnik i oczywiście ironhide,ironhide nas dedał
a wodnik ratował, tak dołączyłem do 1 stałej gildi Smile (Słuch o tym sojuszniku zaginął.)Nie jednokrodnie byliśmy atakowani przez Steve728 czy jakoś tak Big Grin Tongue.Potem kiedy był restart do naszej grupy sojuszników dołączył Młody Gold który oczywiście (jak to młody) po pół dnia chyba
nas zdradził i okradł,minęło chyba półtora tygodnia i powstała gildia Podbijacze pod wodzą ironhide,były wtedy wszelakie wojny.
http://mineserwer.pl/Temat-jak-zaczynali...neserwerze to chyba powinno być tu a nie wątek osobny robisz :-:
@placki I co z tego?
Zapomniales dodac, ze tych Podbijaczów podbili Mlody & Oliweczka. <3
Eh... stare dobre czasy Big Grin Ja pamiętam jeszcze, jak na WvsP nie było boskich broni ani klas, wtedy gra miała sens, bez aur itd. Ja doszłam na WvsP wtedy, kiedy dodali boskie bronie ale nie było jeszcze klas ^^ I kazdy potworek miał mięsko, i klasa ocelot był i jeszcze nie było bossów... ach te stare czasy :3
@Up!

Te czasy były nudne i nie dopracowane teraz jest najlepiej.
Mogłeś to napisać w tym wątku co podał Tomek.
Zamykam, po co robić dodatkowy spam.
Przekierowanie