Kolejnym moim wątkiem będzie poruszenie tematu braku osób sprawdzających cziterów, kompletnie nikt nie dba o ten tryb, może otwórzcie jakąś rekrutację, czy cokolwiek.
Który tryb ?
Nie prawda, bylem swiadkiem jak Qurill sprawdzał gracza - nie dawno, godzine temu chyba i go zbanował bo posiadał cheaty...
Słuchaj gram od 3h teraz i nikt nikogo nie sprawdzał, gram dniami i nikogo nie widać z administracji ! Ludzie się skarżą cały czas.
Na wojownicy dusz, Qurill sprawdzał MrSwing i go zbanował.
Mi chodzi o serwer JAIL na którym gra po 70 osób a nikt go nie ogarnia.
Quirll chociaż ogarnia.
A i nie pisz non-sens wątków.
Tak ogarnia bardzo, nic mu się nie chce raz może coś zrobi, ten wątek jestem sensowny bo mówię co się dzieję na tym trybie
Nic mu sie nie chce ? Nie bedzie siedzial na serwie 48 h / 24 h !
Pomocnicy tak jakby sie zmieniaja - raz jest jeden raz jest drugi.
Qurill dobrze wykonuje swoje obowiązki...
Nie chce się z wami kłocić, ale dopiero teraz dowiedziałem się, że jest taka osoba jak on bo siedzi cicho na serwerze i nic o nim nie wiadomo czat spami czy jest pomocnik, mod, ktokolwiek i nikt się nie odzywa.
Powinniście mieć tyle pomocników ( u których widać, że mają range pomocnik,mod itp) Bo takto nie wiadomo kto jest kim, aby potrafili ogarniać tryb.
Bo tamten plugin juz nie funkcjonuje i jak Pomocnik zbanuje/zmutuje gracza to nie pisze na chacie ze gracz zostal zbanowany -.-
PS: Przecież pisze pomocnikp lub samo (p) przed graczem - więc wiesz kto jest pomocnikiem...