MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Ban za oszustwa na temat usług sms
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego: Mt132
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem bana bo napisałem że Mvip jest nieopłacalny. Chciałbym dostać unbana. Jako ostatnia szansa.
Treść Bana: oszustwa na temat usług sms
Osoba banująca: SzybkiBanan
Serwer: Bestrpg.pl
Odpowie ktoś w końcu? bo każdy odrazu dostaje odp
Czekaj cierpliwie, administracja też ma swoje życie...
no dobra
Może skłamałeś i dlatego dostałeś bana /lol
On tylko wyraził Swoją opinię na ten temat, no bez przesady. Rozumiem że ktoś może to odebrać jako zniechęcanie graczy do kupna... Ale zasadniczo nikt nie kierowałby się w takim przypadku opinią jakiegoś randoma z serwera, bo to graniczy z głupotą. Jednak banującym jest Banan, możesz się już żegnać z UB, uwierz mi. Tutaj z wyższą administracją się nie dyskutuje bo nikt nie kończy na tym dobrze, wiem z własnego doświadczenia.

A tak btw., ten ban to perm? Bo jeśli tak to moim zdaniem trochę nie fair, nie każdy musi mieć dobrą opinię na każdy temat. To tak jakbyśmy w warzywniaku powiedzieli, że jakiś pomidor jest spleśniały i zostali wyrzuceni na zbity pysk ze sklepu, a zapytani o powód dowiedzielibyśmy się, ze to za "oszustwa na temat pomidorów". Ludzie, nie popadajmy w skrajności...
To tyle, jeśli chodzi o moją opinię na ten temat.
Emm. tak właściwie o co chodzi? napisał że Mvip jest nie opłacalny, to tylko jego zdanie, niech se pisze, no chyba banan nie martwił się o to że będzie mniej zarabiał bo ktoś napisał że ''Mvip'' jest nie opłacalny, chyba że mu spamowałeś na msg lub na chacie no to nic dziwnego, no ale ban za takie coś? tak wgl, z ub możesz się pożegnać, znam to forum, miałem podobnie Smile, nie będę się zbytnio rozpisywał bo ''Nikogo to nie interesuje'';p.
tak dostałem bana ze tak raz napisałem i to perma Dodgy
Osoby nie związane z tematem moga zachować swoją opinię dla siebie. To nie ma znaczenia, jak napiszecie, że ban za długi lub za ostra kara. Czekajcie na wypowiedź banującego, w tym przypadku Banana.
Bezsensowne odwołanie gdyż gracz Mt132 nigdy nie miał żadnego bana na serwerze bestrpg (ma tam 1 lvl).
A jeśli jakikolwiek inny użytkownik otrzymał bana to nie za opinie, tylko kłamstwa/szkalowanie i szerzenie nieprawdziwych informacji w zakresie oferowanych przez nas usług czy braku ich realizacji, wprowadzając co do nich pozostałych użytkowników w błąd - w szczególności gdy sam z nich nie korzystał. Pomijam tu że rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji jest karalne prawnie a artykułu i nie pozwolimy sobie by byle cytuje "random" szkalował bezpodstawnie Nasze usługi czy zespół.
Może dla niego to był kiepski żart, który być może czegoś w życiu go nauczy.

odwołanie odrzucone.
Stron: 1 2
Przekierowanie