Temat bardzo prosty, co chwile ktos się pyta: Jak sie tepa w swiat?
Ten enderman to jest po prostu porażka, każdy gracz wolał stary dobry teleport na guzik a nie jakies bajery, naprawde duzo osob tego nie ogarnia, przez 10 minut odpowiedzialem 7 osobą które nie wiedziały jak się tepa,
I wgl, na tej nowej edycji jest ZA DUŻO róznych bajerów które czasami lagują
Więc ja oraz wszyscy gracze prosimy o zmiane teleportu na zwykły guzik
Zgadzam sie z kolegą wyżej. Ewidentnie za dużo Bajerów :/ Lepiej było klasyczny teleport i rozgrywka

Przedobrzyliście tą edycje :/
No wlasnie, tyle bajerów że głowa mała co tylko serwer lagują
Niestety survival powoli zamienia się na rpg. Tych bajerów jest po prostu za dużo. Dzięki nowej edycji tryb miał być stabilniejszy, lecz tps jest praktycznie ciągle niestabilny, co powoduje dyskomfort podczas rozgrywki.
Co tu gadać wiedziałem że popsuja to edycję lagi serwa takie sam jak w poprzedniej edzie.
Co do komentarzy wyżej:
Jakby nie patrzeć grałem dziś na MF i stwierdzam że survival stał się kompletnie niezbalansowany i nadal gracze z boskimi mają wielką przewagę nad innymi graczami. Niby to jest op sv + sv ale jednak różnicą pomiędzy np. Exc i 5/3/2 jest znaczna. A co do teleporta lepszy był klasyczny guziczek.
Z tego co słyszałem to pomysł z endermanem jest fajny, ile razy było trzeba się tepac na pustynie np..
A jak coś jest nowe to wiadomo że nie każdy będzie wiedział o co chodzi. Wystarczy raz powiedzieć albo dać tabliczkę.
(15-January-2018 22:04:57)_BOG_ napisał(a): [ -> ]Co tu gadać wiedziałem że popsuja to edycję lagi serwa takie sam jak w poprzedniej edzie.
Wiadomo pierwsze wrażenie najważniejsze, ale wejdź teraz na tryb sprawdź, na dniach zostaną dodane nowe automatyczne eventy.
(15-January-2018 20:32:40)XenonGirl napisał(a): [ -> ]No wlasnie, tyle bajerów że głowa mała co tylko serwer lagują
Serwer został ogarniety 5 dni temu i nie ma już zadnych lagów, kazdy chwali tryb. A to ze masz lagi sprawdz ile masz FPS.
(15-January-2018 22:16:33)JeyVu_ napisał(a): [ -> ]Co do komentarzy wyżej:
Jakby nie patrzeć grałem dziś na MF i stwierdzam że survival stał się kompletnie niezbalansowany i nadal gracze z boskimi mają wielką przewagę nad innymi graczami. Niby to jest op sv + sv ale jednak różnicą pomiędzy np. Exc i 5/3/2 jest znaczna. A co do teleporta lepszy był klasyczny guziczek.
Tak zapytam, jak możesz stwierdzić ze różnica miedzy excaliburem i 5/3/2 jest znacząca skoro exca na serwerze na pewno nie mogłeś mieć, gadanie bez sensu.