MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Email pomocy minefox.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Piszę to dużo razy i chce tylko 1 bo ukradli mi konta z boskim Vipa na które wydałem ciężko zarobione pieniądze nick Servel kocurek222 kocurek2222 ja jedyny twozylem na tym serwie takie nicki 2. Jedyny nazywam się na forum i w grze i hasło też
Chcę chronić moje konto bo tu chodzi też o sytuację życiową i mam jakiś email wpisany do minefox.pl którego nie znam ale wiem jak się zaczynać może
Kochałem ten serwer za wiele trybów ciągle upgrade trybów ale się boję wbijać bo mogą mi ukraść konto kocurek22 na które razem z kolegą wpadliśmy masę pieniędzy. Może mi teraz w jakiś sposób pomożecie bo mi niektórzy grożą że Ukradną konto a gdy takie coś widzę wychodzę z serwera i wchodzę na forum. Jest dużo złodzieji kont a ja mam jakiś email którego nie znam w grze ale wiem jak się może zaczynać pisze to z 5 raz na tym i na 2 koncie mam filmy na yt z kilku mies jak gram sobie i SS jak se robiłem
To ci pomoże http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami

PS: jak Ci grożą, że ukradną konto to je dobrze zabezpiecz hasło długie i nie wchodź na mało znane serwery.
Nie wchodzę na mało znane i ja chcę email jedynie usunąć ale administracja nie chce
Bo nie ma takiej możliwości, nie mamy żadnej pewności ze Ty to Ty
@up jak napisał. Ewidentnie widać, że coś kręcić, że chcesz włamać komuś na konto. Gdybyś chciał chronić konto to byś hasło ustawił na mocne. Jak chcesz się zabezpieczyć to po co chcesz e-mail usunąć??
Nie chce nikogo wkrecic mam ss jak gram kolegów i goscia który mi kupił ity na skype!!! Nie pisz tak że kradne konto i was wkręcam bo to sensu nie ma! I nie chce być złodziejem.

Kornelia jak to udowodnić? Wysyłam o zmianie emaila długo bardzo długo kilka razy
@up Napisała Ci już Kornelia, nie mamy pewności kim tak naprawdę jesteś i nie masz opcji zmiany maila. Nie możemy nic zdziałać na podstawie tylko Twoich słów.
Czyli ze nie mam możliwości zabezpieczenia Konta?
Zawsze możesz kupić jakąś usługę, to Ciebie zabezpieczy.
Dzięki mam kolege na skype co kupował tam dużo itów mi to on ma może jeszcze coś z sms.
Stron: 1 2
Przekierowanie