MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Autorski tryb, oraz rozrywki jakich jeszcze nie było! :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Hej! Wink

Na początku: Wiem, że prezentuje nowy tryb bez pluginu i texturepacka. Ale:
1. Muszę stworzyć własny plugin, co nie wiem czy mi sie uda czy nie uda ale mam nadzieję ;p
2. Texture pack, w którym zedytowane zostaje wszystko zajmie mi co najmniej miesiąc :*

Tytuł trybu, oraz informacje na temat rozrywki serwerowej:

►Jest to Tryb pod tytułem 5 minuts! Trochę taki zgapiony od opularnej gry 60 seconds, ale w teorii MC będzie to zupełnie inny Tryb!
►Na czym będzie polegał tryb?
►Gracze mają tak ok. 5 minut, by zebrać potrzebne itemki np. Jedzenie, Miecze, Narzędzia oraz Płyty muzyczne!
►No okej, ale po co oni mają to zbierać? Cóż, po 5 minutach, gracze zostaną przeteleportowani (tepnięci) do takiego jakby schronu, gdzie muszą przetrwać!
►Ale przed czym przetrwać, bo nie kumam? Na dworze może szaleć jedno z 5 zjawisk:
►Tornado
►Tsunami
►Trzęsienie Ziemi
►Ufo
►Apokalipsa Zombie

►Więcej na temat tego trybu dowiesz się, jak już wrzuce i plugin i TexturePack, a jak narazie piszcie, czy chcielibyście taki tryb! Narka i do zobaczenia na prezentacji! Wink
Hm jak napiszesz plugin i zrobisz txt to czemu nie Wink. A co do pomysłu jest dość ciekawy ogólnie jestem na Tak lecz opisz bardziej ten tryb ^^
Nie rozumiem. :v
Może dlatego że nie oglądam/nie znam tej gry. Muszę zobaczyć.

No cóż, powodzenia ;d
Też wiele nie zrozumiałam ;p
Ale czekam na dalszą część i większy opis tego całego trybu.
Super pomysł! Jestem jak najbardziej na Tak!
A może jeszcze stworzyć że można wybrać jedną z 4 postaci jak jest w tej grze Tongue Ale to już należy do ciebie wybór Smile
Jestem na Tak tryb ciekawy i dosyć Fajny.
Czekam na dalszą część trybu.
hmm... ciekawie to w myśl podchodzi. Napisz plugin i zrób txt i może Kalis to wrzuci do gry na MS. Jakbym ja to miał robić to po kilku wypowiedziach bym zaczął już pisać plugin. Java nie jest łatwa co uświadomić trzeba, lecz jak spróbujesz to pójdzie fajnie. Pamiętaj, pomyśl i zrób, a potem przetestuj na prywatnym serwerze Big Grin
Jestem na tak. Moim zdaniem przydałby się jakiś nowy tryb na mineserwerze, bo mi poprostu się już na nim nudzi. Zgadzam się też z Gosią, ale możnaby było dodać też punktację (np taką, jak na survivalu, tylko za n wygranie arenk albo za zabicie zombiaków itp.) Ogólnie pomysł mistrzowski! Mam nadzieję, że uda ci się napisać plugn i że w miarę szybko zajmiesz się teksturami. Ja ewentułalnie mógłbym zbudować mapkę z surowcami itp i mapkę z wrogimi zjawiskami. Łap diaxa!
To niech wprowadza Levels PvP, to bedzie lepsze.
W waszych wypowiedziach oraz zainteresowaniach, postanowiłam, że dodam 5 klas do wyboru, oto one:
Medyk
Wojownik
Jinn (Klasa dodatkowa, najpotężniejsza z nich wszystkich)
Speeder
Żołnież
Planuje dodać Bossy, zagadki oraz tajemnice w schronie, ale Tryb zostanie MOŻE dodany gdzieś w grudniu :/
Stron: 1 2 3
Przekierowanie