MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Itemy!!!!!!!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam! Ostatnio a mianowicie 12.01.2018 r. jakiś random blokował klatke. Ja jak to ja wkurzyłem się i napisałem "Blokujesz klatke. Zaraz poleci ban". Po 3 minutach koleś opuścił ją a ja wszedłem na walke, właśnie wtedy dostałem bana za "grożenie banem" i straciłem wszystkie cenne itemy!!! Kto mi dał tego bana? Szanowny UniTim (czy jakoś tak). kiedy po 30 minutach bana wszedłem na serwer go już nie było. Chcę zwrotu moich itemów!!!!!! Dzisiaj a dokładnie o 15:00 chciałem wytłumaczyć panu i rządalem zwrotu a dostałem mute na 5h. Miło, prawda? Gdzie tu sprawiedliwość i dawna administracja minefoxa? nie tak go zapamiętałem.
Administracja nie odpowiada za stracone itemy.
Przez was straciłem je, powinniście mi je oddać a nie zacierać jak zawsze pod dywan wszystko.
[18:00:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] 772 (G) TajgerFM » koko12080000 blokada klatki. leci ban
Grożenie banem, więc ban słuszny. Tak trudno było do mnie napisać, że ktoś blokuje klatkę? A itemki to już Twoja sprawa. Gdybyś nie napisał byś czegoś takiego, nie byłoby z nimi problemu. Z tymi 3 minutami to trochę naciągane, bo bana dostałeś 20 sec później:
[18:00:39] [Client thread/INFO]: [CHAT] UniTim zbanowal czasowo TajgerFM na 30 minuty za 'Grozenie banem'
(13-January-2018 16:06:11)UniTim napisał(a): [ -> ][18:00:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] 772 (G) TajgerFM » koko12080000 blokada klatki. leci ban
Grożenie banem, więc ban słuszny. Tak trudno było do mnie napisać, że ktoś blokuje klatkę? A itemki to już Twoja sprawa. Gdybyś nie napisał byś czegoś takiego, nie byłoby z nimi problemu. Z tymi 3 minutami to trochę naciągane, bo bana dostałeś 20 sec później:
[18:00:39] [Client thread/INFO]: [CHAT] UniTim zbanowal czasowo TajgerFM na 30 minuty za 'Grozenie banem'
cóż, nie byłem pewien ILE czasu to trwało ALE przed banem on poszedł a ja się klepałem w tej klatce aż w końcu nie dostałem twego niesłusznego bana. teraz już wiem że NAPEWNO nigdy już nie wydam tu pieniędzy dopóki Kalis nie ogarnie normalnej admnistracji.
Normalnej moderacji? Nie ma to jak zwalać winę na moderację, bo się nie zna regulaminu http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w
Cytat:§3 Zasady Ogólne - Regulamin serwera
Cytat:7.Zakazane są: nękanie innych graczy oraz groźby nie związane z grą.

Dlaczego uważasz, że ban niesłuszny? I co ma do tego Kalis?
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie