MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Propozycja] Nowy tryb...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Siemka! Mam pomysł na nowy tryb. Nie mam jeszcze nazwy, ale to będzie można wymyślić. Tryb będzie połączeniem tnt runu, spleefa i strzelaniny z łuku.
Zasady gry są następujące:

Jak wiadomo w minecraftcie gdy tnt zostanie podpalone działa na nie grawitacja, więc gracze będą mieli łuki z enchantami nieskończoność i zaklęty ogień. Gra będzie się rozgrywać na arenie takiej jak na tnt runie, ale bez niższych pięter. Gracze będą strzelać pod nogi przeciwnikom (innym graczom) próbując podpalić tnt płonącą strzałą ze swojego łuku, aby doprowadzić do tego, że tnt spadnie poza arenę razem ze stojącym na nim graczem.

Myślę, że txt nie będzie potrzebny i mam nadzieję, że moja propozycja wam się spodoba i ten tryb niedługo zawita na naszych serwerach. Dozobaczonka!
Plugin na tryb i areny przygotowane ma się rozumieć?
Napewno ten tryb nie jest oryginalny, ale za to fajny i Ciekawy Wink Jestem na TAK ale podaj plugin Wink
Cóż... Ja się specjalne na pluginach nie znam... Sad
Na Neutral
Powody na tak:
Ciekawy tryb
Powody na nie:
mini gry powodują lagi na serwerach
Jaki plugin ludzie? Przecież tutaj nie ma nic ponad minecraft'owego, tutaj po prostu wystarczą te podstawowe, a mapkę mogę zrobić!! JESTEM NA TAK!!!!
Skoro nie znasz się na pluginach, texturpackach to po co wymyślasz rzeczy których i tak nie zrobisz ?
Administracja ma ważniejsze sprawy niż pisanie pluginów dla graczy którzy wymyślili tryb...
@Cam ale tu nie trzeba żadnego dodatkowego pluginu! To samo mógłbyś sobie zrobić na singlu! Po prostu budujesz sobie arenkę z tnt i z czegoś tam jeszcze innego i strzelasz w tnt pod graczem, żeby spadł! Nie rozumiem, jaki tutaj plugin jeszcze trzeba oprócz podstawowych. Teksturpack do takich mini gier też nie jest wymagany! To tak, jakbyś do minecraft party dodał jakiś texturpack. Ale poco na takie mini gry jeszcze jakieś dodatkowe, niepotrzebne teksturpacki!?!?!?
Tak, ale nie zaszkodziłoby zrobić areny...
Ja arenę mogę zrobić. Mogłaby być 50x50, ale to dopiero wtedy, gdy już będzie pewne, że tryb będzie.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie