MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Ulepszenie klasy strzelec
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, jak wiecie klasa strzelec jest dość rzadko używana, ponieważ jedyne zalety tej klasy to większy dmg z łuku, a tak to jest bezużyteczna.
Proponowałbym ulepszenie tej klasy. Według mnie dobrym pomysłem by było, żeby dać możliwość tworzenia strzał poprzez "Magiczną Gałąź" tylko strzelcowi. Problemem mogło by robienie multikont i tam tworzenie strzał , więc jeszcze lepiej byłoby gdyby gałąź ta była od przykładowo od 20 levela.
Może wtedy klasa strzelec będzie przez więcej graczy doceniana.

Mam nadzieję, że pomysł się przyjmie.

Pozdrawiam
@up Napewno nie będzie to dodane ponieważ banan głowił się nad tym co dodać wojownikowi i strzelcowi żeby nie było hejtów na te klasy. Wkońcu wymyślił tę "Magiczną Gałąź". Od tej pory Wojo i strzelec używają many Tongue. Podług mnie jest to zbędne. (Krążą plotki że będzie coś dodane wojowi) Ale to tylko plotki i zabobony :L. Podług mnie banan wyjaśnił tutaj wszystko Big Grind.

LINK: http://mineserwer.pl/Temat-Propozycja-51203

Zjedź na sam dół i ogarnij co napisał banan Big Grin. Pozdrawiam myślę że pomogłem Big Grin
(11-January-2018 19:34:08)PitrKox napisał(a): [ -> ]Witam, jak wiecie klasa strzelec jest dość rzadko używana, ponieważ jedyne zalety tej klasy to większy dmg z łuku, a tak to jest bezużyteczna.
Proponowałbym ulepszenie tej klasy. Według mnie dobrym pomysłem by było, żeby dać możliwość tworzenia strzał poprzez "Magiczną Gałąź" tylko strzelcowi. Problemem mogło by robienie multikont i tam tworzenie strzał , więc jeszcze lepiej byłoby gdyby gałąź ta była od przykładowo od 20 levela.
Może wtedy klasa strzelec będzie przez więcej graczy doceniana.

Mam nadzieję, że pomysł się przyjmie.

Pozdrawiam

Jestem na Nie, bo co to za nie równe traktowanie a wojownik to co ma robić z maną co Tongue? Niech mogą jej używać jej wszyscy bo każdemu się szczały przydadzą, a że nie podoba ci się gra strzelcem, jak to banan raz powiedział to nim nie graj proste Smile
Strzelec już wczoraj był podkręcony i ma jeszcze większe obrażenia z łuku, z czasem klasy i tak będą zmieniane ale będzie to zależne wyłącznie odemnie a nie waszych kaprysów. Aktualnie strzelec to najlepsza klasa pod epic bossa - DeadWinga i ma o równe 30% łatwiejsze zadanie niż każda inna profesja. Każdy ma swoje plusy minusy.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie