MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] micho487965
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: micho487965
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Nie dostałem żadnego ostrzeżenia/upomnienia
Treść Bana: zyczenie smierci rodzicom gracza
Osoba banująca: xShadowek3353
Serwer: bestrpg.pl

Niestety zostałem zbanowany z mojego ulubionego serwera bestrpg.pl. Miałem tam dość wysoki lvl i świetnie mi się grało, do czasu gdy pewien gracz zaczął mi bardzo przeszkadzać. Zabierał on wszystkie itemy z mobów i "kradł" expa od dłuższego czasu. Znosiłem to do momentu gdy robiłem z kolegą bossa i przyszedł on na "dobitkę" i jednym uderzeniem zabrał nam go. Byłem bardzo zdenerwowany i pod wpływem złości obraziłem jego mamę. Dostałem perma bez żadnego ostrzeżeni. Jest to pierwsza taka sytuacja, ponieważ wcześniej nie miałem do czynienia z serwerami MineSerwer.pl i nie wiedziałem, że za obrazę rodziny jest perm. Co prawda to mój błąd, ponieważ nie przeczytałem regulaminu ale skąd mogłem wiedzieć. Obiecuję, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy. Spędziłem bardzo dużo czasu na expienu i liczę na unbana, bo zależy mi na tym koncie. Pozdrawiam !
A co Ty myślisz, że będziemy Cię łaskawie prosić abyś nie wyrażał się w taki sposób do innych?
O ile w przypadku pojedynczych przekleństw mogłoby się to skończyć na kicku/krótkim banie, to za takie teksty jak niżej, nie licz na taryfę ulgową.
Cytat: micho487965: żeby ci matka zdechla na raka 10.01.2018, 19:49:33
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie