MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [HUB]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Bardzo prosiłbym o wyłączenie spadanie poziomu głodu na lobby, bo nie ma go czym zaspokoić. Proszę również o załatanie tej dziurki, bo do niej wpadłem, i nie mogłem się wydostać. Dziurka znajduje się koło dużego drzewa na lobby 2.
Proszę także, aby tryb pvp można by było wyłączyć dopiero, gdy nikt cię nie bije przez np 10 sek., bo ciągle jak się z kimś klepię, to sobie ludzie wyłączają tryb pvp i nie można nic im zrobić i to wkurza. Dzięki. Smile

@edit dodaję załączniki.
@odświeżam
Po co odświeżasz po godzinie ? Moim zdaniem PvP powinno zostać zrobione tylko na jednym z lobby ( 1 lub 2 ) A drugie lobby zostawić bez PvP.
(07-July-2015 11:11:53)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]Po co odświeżasz po godzinie ? Moim zdaniem PvP powinno zostać zrobione tylko na jednym z lobby ( 1 lub 2 ) A drugie lobby zostawić bez PvP.

Masz rację. Odświeżyłem, bo kalis jest... żeby zobaczył.
Jak dla mnie to pvp jest bez sensu tryby po coś są a ono tylko lagi powoduje
PvP wyłączone - do zamknięcia.
@UP ale co do zamknięcia ^^ ten wątek to ty nie decydujesz czy zamknąć czy nie więc.
(09-July-2015 09:12:53)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]PvP wyłączone - do zamknięcia.

Dziórka dalej nie załatana, więc chyba jeszcze nie do zamknięcia. ;[)
Przekierowanie