No, no bardzo ładny pałac. Ogrody bardzo ładne leci +
Ulala ale ładna budowla ogród francuski bardzo ładny tylko jest jeden minus w środku pałacu pomieszczenia i korytarze są bardzo małe i ciasne mogłeś je powiększyć

Powiem tak ,że wnętrza budynków nie są moją najmocniejszą stroną

. Dzięki za uwage pzdr
@up: z grzeczności nie zaprzeczę
@temat: Bardzo a nawet ogromne wooow

+
Fajny pomysł. Podoba mi się styl tego pałacu ale zmieniłbym w nim co nieco.
Głównie dach, bo jest zbyt prosty. Dodałbym także jakieś ozdoby na ścianach aby mury nie były takie monotonne.
Ogród jest całkiem ok, ale nie mogę przeboleć tych drzewek "majnkraftowych". Mogłeś dodać więcej kwiatów aby było bardziej kolorowo, fontanny mogły być lepije zrobione (chodzi mi głównie o dodanie jakiś ozdób na nich).
Wnętrza jak dla mnie są słabe :/ Za mało ciekawych rozwiązań zastosowanych w nich, zbyt ponuro a gdzieniegdzie jest pustka, co mi się bardzo nie podoba.
Masz zadatki na dobrego budowniczego
W razie jakiś pytań pisz śmiało

@up:
Cytat:Głównie dach, bo jest zbyt prosty. Dodałbym także jakieś ozdoby na ścianach aby mury nie były takie monotonne.
Jak pisałem w temacie wzorowałem się na Pałacu Branickich w Białymstoku. Na elewacji pałacu Branickich nie ma zbyt wiele odstających elementów, a jakbym miał robić odstające elementy na budowli w tej skali co mój pałac(zachowując styl) to uwierz mi pięknie by to nie wyglądało.
To prawda "majnkraftowe" drzewka nie są najpiękniejsze ale wg mnie mają swój urok.Według mnie ilość kwiatów jest odpowiednia.
Rzeczywiście fontanny można było zrobić troszkę lepiej.
Tak jak pisałem post wyżej do dekoratora wnętrz mi daleko i to bardzo ,więc nie będę się rozpisywał.
Dzięki pozdro