MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] PureLogic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: PureLogic
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:
Bardzo polubiłem ten serwer, spędzam na nim dużo czasu starając się być jak najlepszym. Bana otrzymałem za cheaty których nie posiadam film przedstawiający mnie jako cheatera, jest nie wiarygodny to tylko jedno machnięte głową, gdyby myszka mi się zblokowała i wyglądało by to na aure też byłby ban? Bardzo chciałbym otrzymać UB z powodu włożonej pracy,czasu w owe konto.
Treść Bana: Cheaty
Osoba banująca: Venquazel
Serwer: BestRPG.pl
PureLogic, nie kłam, ponieważ my cb mieliśmy od ponad tygodnia na obserwacji a na dodatek było dużo skarg na cb, że bijesz przez graczy a jak wiadomo wtedy włącza Ci się NO PVP.
@Up
Nie kłamie, co widać po moim zaangażowaniu w ten serwer. Zresztą bana nie dostałem poprzez bicie przez graczy tylko cheaty. Jeżeli chodzi o skargi to zgłaszali ci najpewniej osoby którym podbierałem expa bądz kradłem przedmioty z bossów jak się pojawiła okazja. Co nie zmienia faktu że mogli wtedy napisać do supportu, wtedy bym dostał bana sprawiedliwie.
@Refresh
Po długich namysłach z Shadowem i Bananem doszliśmy do wniosku, że nie dostaniesz UB ale nie bedziesz miał też czystki konta. - Prośba o UB do odrzucenia.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie