MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga Na Filipw05
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym złożyć skarge na pomocnika bądź policjanta filipw05, gdyż na wd nie gra dużo osób ten helper to olewa dał mojemu koledze bana za cheaty kiedy on ich nie mial napisałem mu czy umie sprawdzać on potwierdził. Mój kolega zrobił nastepne konto zeby go zdemaskować i nagrać co porabia o 21 helper na wd . Kolega dostał bana za rzekome używanie cheatów , cóż ja też , oto dowód: AngelBlush https://www.youtube.com/watch?v=InfQMn7o...e=youtu.be
PS mam jeszcze screeny jak on sie zachowuje w stosunku do graczy ale to jezeli ten material nie wystarczy.
Machałeś głową jak powalony, więc uznałem to za cheaty. Już ci mówiłem, że jeśli widzę cheaty, nie mam obowiązku sprawdzania. Co do zachowania w stosunku do graczy nie pisałem ci nic złego ani nieodpowiedniego. Tłumaczyłem ci, ale ty swoje. SS dorzuć, nic do ukrycia nie mam.
Ten materiał ? zwykła dziecinna prowokacja, myśli, że jak będzie jak chory kręcił tą głową i udawał aurę, w celu dostania bana, to bana nie dostanie ?... żałość troszkę, a co do ss to możesz je też dorzucić.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie