Witam, swego czasu był taki tryb na MS, nwm czy na innych też - nie grałem. Tryb był sam w sobie super, ale miał kilka ''błędów'' których eliminacja mogłaby wprowadzić masę graczy. Głównym z nich był (chyba) brak dostępu do broni, trzeba było znaleźć wieśniaka który opylał to, nie pamiętam aby był sklep. Większa ilość skrzynek i drop z zombie --- tryb rośnie. Do tego VIP z broniami na start, w sklepie 10 k $ itp, serwer ma ekonomie. Kiedy gracz ginie zamienia się w Zombie villagera, po zabiciu tegoż Zombie wypadają itemy gracza. Zwykły sklep na spawn, umiarkowane ceny, zarobek z zombie , sojusze, status wody i krwi. Myślę że gdyby to właśnie dodano naprawiono tryb, rozwinąłby się super. Nazwa albo DAYZ lub CRAFTZ. Jeszcze coś do bicia, bandaże odtrutka, strzykawka z morfiną, apteczka, łamanie kości od skoku, straty krwi. Chciałbym zobaczyć ten tryb na MS i innych trybach. Po co pluginy skoro tryb był gotowy, tylko kilka wymienionych poprawek, zaciągniętych z zagranicznych servów oraz własne pomysły. Podawajcie swoje pomysły, niech tryb powstaje

To nie było MineZ?
Jesli chodzi o to tryb nie cieszył sie popularnością i został wywalony. Nie ma sensu go przywracać bo będzie to samo
Może MineZ, nie pamiętam, ale proszę spróbować zastosować poprawki, i chociaż sprawdzić bo myślę że to interesujący i ciekawy tryb który właśnie poprzez poprawki będzie popularnym trybem
MineZ nie tylko nie miało popularności, ale też wykończenia... Mówiac wprost - nic nie oferował... Znalazł ktoś Raygun'a i praktycznie był nie do zabicia... To tak jakby wpuścić graczy na RPG gdy było budowane i zostawić ten pomysł daleko w odmętach odchłani...
Obecnie pracuję nad nową wersją trybu. Może na wiosnę wypuszczę wątek z wstępnymi szczegółami.
@up
do wiosny to już tryb dawno będzie śmigał, mam gdzieś koncepcje nowa na ten tryb i będzie on stworzony od zera, poprzedni był praktycznie zrobiony na gotowym pluginie bez autorskich rozwiązań, tu będzie inaczej. Krótko mówiąc spory przeskok techniczny jak pomiędzy starym a nowym RPG.
Czyli z tego co wnioskuję jest szansa na powrót trybu. Jeśli tak dziękuje za rozpatrzenie, a tryb można było wyczuć że może tylko lekko był edytowany i niesprawdzony plugin.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!