MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga Jesc [Jyat] jego multi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Dominik010
Nicki osób posądzonych: aktualnie Jyat bo przelozyl amulety
Najdokładniejsza data zdarzenia: przedchwila
Opis zdarzenia: gracz am cheaty i przechodzi przez drzwi i kradnie amulety
Dowody: https://youtu.be/VvNbwNWuU60 przelozyl itemy na konto Jyat prosze o oddanie
Sugerowany wymiar kary: perm oraz zwrot amkow
Serwer: mineserwer.pl
Jakim cudem on to zrobił? Jak najbardziej powinieneś odzyskać itki. Już nawet wymienić się nie da spokojnie...
Nie odzyska itów, ponieważ handel na własną odpowiedzialność. Up jak niemasz pojecia to się niewypowiadaj bezsensowniej.
To ty nie masz pojęcia o czym mówisz XDDDD
Typ na haxach przeleciał przez ścianę okradając ich podczas wymiany a ty to porównujesz do zasadzie która działa jeśli gracz oszuka podczas wymiany. To w 100% inna sytuacja.
@up. Nie, to jest to samo. Nie zwracamy itemów.
No szkoda bo jednak za nie zapłaciłem za ekonomie w grze

Moim zdaniem jeżeli mam dwod powinienem chociaż odzyskać $ w grze bo jednak stracilem
Moim zdaniem powinien dostać te itemy.
To było nie fair. On ukradł to na cheatach.
Dlaczego nic nie da się z tym zrobić? Zasady to zasady, ale wyluzujcie.
Niestety nigdzie nie jest pokazane w jaki sposób autor skargi został oszukany, wobec tego nie ma żadnego sposobu by kwalifikację problemu przypisać do błędów serwera, co za tym idzie - nie ma też powodu do zwrotu itemów czy przepłaconej za to kasy (zwłaszcza że 1 item nie należał wcześniej do autora tematu, a drugi nie ma przypisanej własności).
Ale i tak Jesc powinien dostać bana za cheaty.
To jest Phase na 100%
Jesc zbanowany, w temacie Jyat nie jestem w stanie zweryfikować dalej sprawy.
Przekierowanie