Używa wędki bo ma klasę Skaut. Dzięki temu dostaje się do kamienia a że po użyciu wędki nie można go przez parę sekund bić to podbiega i niszczy kamień i nic mu nie można dzięki temu zrobić, a on niszczy kamień dalej. Proszę o poprawienie tej klasy, bo może on wszystkich zniszczyć i nic mu się nie stanie.

jak tez gralem na mineserwer to on bugował wedke on nam niszczył po 10 kamienia i nikt go zabic nie mógł cały w team przy kamieniu i on jeszcze niszczy ogarnijcie to
wiem ja też tak miałem on zniszczył 3 kamienie po 75 dlaczego ta wędka się nie kończy? na 2 raz to nagram, albo poprawicie działanie? zeby tak nie było
Nie kończy się bo jak deda to dostaje nową...
no ty loldowid masz skauta i ty terz nam tak zrobiles
Jezu macie lagi i tyle skauta się da bić ale za to dzięki vortexowi można tak robić
Skauta nie można bić od razu po tym jak użyje wędki. Tak samo jak po użyciu vortexa.
Wiem bo widziałem właśnie loldawida jak nie można było go bić bo używał wędki...
mnie to bardzo wkurza bo mój cały team przy kamieniu i i tak niszczy go nawet przez ludzi jak! jak to jest możliwe. Że przez ludzi?
Nom wiem to wędce czeba bana!
no co ja zrobilem wina kalisapro to jest nie moja jak on to zrobil Babciastenia tesz urzywa i Mrswinger tesz