MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zloty Koń
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
W dniu 12-31-2017 o godzinie 16:30 przeszedłem labirynt Nieumarłych (pokonałem władce nieumarłych).
Jak się okazało przejście tego labiryntu nic mi nie dała.
Kupiłem złotego konia i nie mg go używać nawet jeśli przeszedłem odpowiedni labirynt.
(Koń kupiony u Akary w dniu 11-31-2017.)
Proszę o odpowiedz i naprawę.

Pozdrawiam : KokeKoke
Serwer: BestRpg.pl
Polecam wrócić do szkoły jak nie chodzisz, jest napisane co trzeba mieć na złotego konia i to nie jest tylko ten labirynt Smile na /warp lochy pisze dokładnie że Nieumarłych jest na zwykłego Konia, a w stajni jest błąd bo na zwykłego nie ma wymagań, a są Tongue musisz jeszcze zrobić Cierpiących Dusz żeby go użyć.
Jak wiesz chyba ze nie banan pomieszał labirynty(przez ikonkę labiryntu cierpiacych tepa cię do nieumarłych a do nieumarłych tepa cię do cierpiacych) wiec to co jest napisane w gui u Kashyny jest prawda(banan to nie dawno robil...) Wymagania koni są przesunięte i przełożone to piszesz to bez sensu. Mam jak po przechodzone 2 te labirynty.

Napisana wypowiedz "Polecam wrócić do szkoły jak nie chodzisz," jest nie do tematu i jest ona bez sensu bo i tak czekam nie na pomoc gościa który nie ma zielonego pojęcia o trybie tylko o pomoc stwórcy - Banana lub pomocników.
niewłaściwie były dodawane permisje po przejsciu labiryntu ale już to naprawiłem (także dla tych co już wykonali questa - mam pełną bazę tego kto jakiego questa robi). Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie