Mam taki pomysł żeby na lobby tam gdzie sie loguje byl napis zeby wpisac .kill i gdy gracz dednie banowac go z Consoli. A jezeli nic nie ma to przenosic na lobby.
Fajny pomysł, jestem za jego wdrożeniem.
Bardzo dobry pomysł.Przynajmniej mniej cheaterów by było
Dobry pomysł tylko czy byłby w pełni funkcjonalny ?
Gracz jakimś sposobem dowie się o tym i wyłączy cheaty i wpisze .kill i jest czysty. Później je włączy.
No... jestem ZA 
Pomysł bezsensowny, gracz jak wejdzie pierwszy raz na serwer i zobaczy te wymogi to wyłączy grę, wyłączy cheaty, wejdzie zaloguje sie i spowrotem włączy. Nawet jakby zablokować możliwość wyłączania gry to gracz zresetuje komputer i powie na ts że komputer mu sie zawiesił.
Na Nie.
(06-July-2015 11:17:19)Boro13_2014 napisał(a): [ -> ]Pomysł bezsensowny, gracz jak wejdzie pierwszy raz na serwer i zobaczy te wymogi to wyłączy grę, wyłączy cheaty, wejdzie zaloguje sie i spowrotem włączy. Nawet jakby zablokować możliwość wyłączania gry to gracz zresetuje komputer i powie na ts że komputer mu sie zawiesił.
Na Nie.
Lepsze to niż nic ;p
KalisPro ja z pluginami prawie nic nie umiem, ale popatrze.
Fajny pomysł, ale przydało by się jeszcze takie coś że jak gracz uruchomi jakiś tryb to
wtedy też aby napisał .kill i jakby wyłączył cheaty i włączył to go wywalało z serwera