MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban [RC]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: 20stakIksDe
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Udawałem kill aure/ aimbota na spawnie pvp kits (180 % sensitvity), ustawiłem na tak duże bo łatwiej mi sie wtedy porusza myszką oraz chciałem zobaczyć czy administracja jest ogarnięta i chyba tylko Wituusieq wiedział ze udaje (czy kto to tam był). Skype nie pobierałem ponieważ nie używałem go jeszcze i nie wiedziałem co jak działa. Policjant mnie również ignorował gdy zadawałem mu pytania dotyczące sprawdzanie.
Treść Bana: brak wspolpracy z administracja
Osoba banująca: Tomson_205
Serwer: royalcraft.pl
jak dla mnie to nie masz dowodów na to, że udawałeś. Chyba, że ten co zauważył, że udajesz się tu wypowie, ale nie kuś losu udawaniem haxów
Dałbym się sprawdzić, ale jedynie przez team viewer bądź podesłać ss'y
Co to za pomysł żeby udawać cheaty ?
Cytat:oraz chciałem zobaczyć czy administracja jest ogarnięta
Jak widać jest bo potencjalnego cheatera odrazu zbanowali czy tam nawet zaprosił Cie na sprawdzanie sr nie zrozumiałem końca.

Czekam na odpowiedz banującego chociaż ja bym odrzucił.
Chciałem się upewnić czy nie będę podejrzany o cheaty w przyszłości ze strony administratora.

Całe zdarzenie było również obserwowane przez AceHighKox,Wituusieq,OlaSuperGamer(czy jakoś tak) oraz pod koniec przez manilaxa
20stakIksDe bana dostałeś za brak współpracy z administracją, ponieważ prosiłem z 5-10 minut, abyś pobrał Skype, a następnie go podał, nie zrobiłeś tego, więc to jest pierwszy powód do zbanowania Cię. Drugim powodem jest to co napisałeś na chacie ,, To banujesz czy nie?'' oraz ,,jak bede chcial to pobiore'' . A wraz z resztą administracji czyli Wituusieq oraz OlaSuperGracz12 uzgadniałem co z tobą zrobić. Dlatego uważam że moje posunięcie względem Ciebie było słuszne. (Zdanie administracji nie podlega dyskusji, dlatego prośbę o UB odrzucam)

Dziękuję.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie