MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja & Przypomnienie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na jednym ze streamów powiedziałeś Bananie, że dodasz możliwość jeszcze bardziej opłacalnego kupna skrzyń Stefana (x5 bodajże), tak że tylko przypominam ^^ #BananChceBlogo
Co do propozycji to pytałem się Shadowka czy jest możliwe dodanie /invsee bez możliwości zabierania itemów z ekwipunku, on odparł, że chyba jest, więc piszę czy by coś takiego zostało dodane.
Po prostu, żeby inni gracze mogli zobaczyć podpatrzyć co taki np. najwyższy lvl na serwie posiada w ekwipunku ;p (Ciekawe czy zostanie to dodane ;z)
//Edit: Tylko proszę, niech to będzie dla wszystkich, nie tylko dla vipów ;-;
@up też się dołożę. Nie bedę musiał pisać nowego wątku. Banan na streamie gdzie wbijał 20-30 lvl (nie pamiętam) Mówił że wprowadzi dla WSZYSTKICH /warp exp5
/warp exp 20 Itd.
(31-December-2017 12:58:03)Crasztargis napisał(a): [ -> ]@up też się dołożę. Nie bedę musiał pisać nowego wątku. Banan na streamie gdzie wbijał 20-30 lvl (nie pamiętam) Mówił że wprowadzi dla WSZYSTKICH /warp exp5
/warp exp 20 Itd.

nic takiego nie mówiłem, możesz pomarzyć Smile temat był napominany ale na pewno żadnych permisji nie obiecywałem i na pewno ich dodawać nie będę.
(31-December-2017 10:28:09)Caynaz napisał(a): [ -> ]Na jednym ze streamów powiedziałeś Bananie, że dodasz możliwość jeszcze bardziej opłacalnego kupna skrzyń Stefana (x5 bodajże), tak że tylko przypominam ^^ #BananChceBlogo
Co do propozycji to pytałem się Shadowka czy jest możliwe dodanie /invsee bez możliwości zabierania itemów z ekwipunku, on odparł, że chyba jest, więc piszę czy by coś takiego zostało dodane.
Po prostu, żeby inni gracze mogli zobaczyć podpatrzyć co taki np. najwyższy lvl na serwie posiada w ekwipunku ;p (Ciekawe czy zostanie to dodane ;z)
//Edit: Tylko proszę, niech to będzie dla wszystkich, nie tylko dla vipów ;-;

1. skrzynie u stefana zrobione
2. to gracza sprawa jakie itemy ma i nikt poza administracje w eq zagladac mu nie bedzie. A jak już będzie chciał się pochwalić to zrobi to sam na czacie poprzez [item].
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie