Nazwa użytkownika zbanowanego: opkibo
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ, dostałem go bezpodstawnie
Treść Bana: Cheaty
Osoba banująca: PoWeR098
Serwer: MineFox.pl
Tak jak pisełem wyżej. Zapłaciłem niedawno 25 zł i teraz bezpodstawnie zostałem zbanowany. Niezły interes do zarabiania pieniędzy. Co się jednak stanie kiedy takich osób jak Ja znajdzie się więcej i zaczną się domagać swoich praw ?
Otrzymałeś bana za cheaty i nikogo nie interesuje czy zapłaciłeś za dodatkową usługę czy nie. W żadnym wypadku nie zwalnia cie to z przestrzegania regulaminu, więcej na ten temat powie Ci moderator który cie zbanował (PoWeR098), gdy będzie dostępny.
Nie jest to zrobione tak, że coś wydałeś to bana dostajesz i jeśli chcesz grać dalej to kup unbana, żeby wydać jeszcze więcej.
Ja na serwer wydaje i nie zostałem ani razu zbanowany, bo nie łamie regulaminu.
Cheaty to cheaty. Oczywiście Power mógł się pomylić w co wątpię. Podeślę mu ten wątek na TS'sie.
Nie czitowałem. Żeby kogoś oskarżyć to trzeba coś komuś udowodnić. Ja też mogę napisać o was że jesteście złodziejami i każe Wam się bronić. To że nie dostałeś bana nie znaczy że jestem winny. Założę stronę na Facebooku jak pięknie okradacie ludzi.
Już Ci mówię bo widzę że nie pamiętasz co używałeś lub nie chcesz pamiętać.
Dokładnie to używałeś opcji Spider w cheatach.
Wchodziłeś na ściany na które normalnie nie da się wejść.
To ciekawe. A ty ukradłeś moje 25 zł bo masz je w kieszeni. Tak możemy pisać bez końca. To jest człowieku pomówienie a nie dowód. Tak to każdy może napisać. Jestem pewny że w ten sposób właśnie okradacie ludzi z pieniędzy i tyle w temacie. Zemści się to na waszym serwerze bo na pewno nie jestem pierwszą oszukaną osobą
Zakładaj i najlepiej biegnij na policję, a na ich wezwanie przedstawimy adekwatne logi z twojej gry na serwerze, które potwierdzą prawdę, prowadzimy serwer 6 lat i jeśli sądzisz że szantażem i próbą wyłudzisz od Nas darmowego unbana to jesteś w głębokim błędzie, ze swojej strony podejmę stosowane działania z uwagi na próbę wyłudzenia i zastraszania i szkalowania.