Nazwa użytkownika zbanowanego: xmon45
Jesteś recydywistą?: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: miałem działkę z mega skocznią budowaną 2 dni
Treść Bana: reklama
Osoba banująca:UniTim
Serwer: cały serwer
Nie mam screena, ale napisałeś nazwę serwera zaproszeniem i, że trwa tam live. A ładna działka niczego nie zmienia, reklama to reklama.
Odrzucam.
(29-December-2017 20:30:14)UniTim napisał(a): [ -> ]Nie mam screena, ale napisałeś nazwę serwera zaproszeniem i, że trwa tam live. A ładna działka niczego nie zmienia, reklama to reklama.
Odrzucam.
ale bany za nic tam dawają dostałem 2 razy za nic
(29-December-2017 20:30:14)UniTim napisał(a): [ -> ]Nie mam screena, ale napisałeś nazwę serwera zaproszeniem i, że trwa tam live. A ładna działka niczego nie zmienia, reklama to reklama.
Odrzucam.
mam jeszcze jedną prośbę dasz tą działke Dafix_YT bo jest to mój kolega a działkę budowaliśmy 2 i szkoda działki
Czyli mówisz, że bany za nic? Logi mówią same za siebie:
[19:10:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? [Gracz] xmon45 » Live on Xsmon gramy na tym serwerze! wbijaj! budujemy!
Do zamknięcia.
(29-December-2017 21:00:01)UniTim napisał(a): [ -> ]Czyli mówisz, że bany za nic? Logi mówią same za siebie:
[19:10:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? [Gracz] xmon45 » Live on Xsmon gramy na tym serwerze! wbijaj! budujemy!
Do zamknięcia.
ten ban nie był za nic ale inne już były i czy możesz przepisać tą działkę dla Dafix_YT pls
Nie ma takiej możliwości, wtedy bany mijały by sie z celem