MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Minecraft na Windows X pisany na nowo!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnim czasem w świecie minecrafta dużo sie dzieje, głównie z powodu trwającego MineConu oraz nowych planów Microsoftu.

W ostatnich dniach Mojang zapowiedziało nową grę - Minecraft: Windows 10 Edition która jest aktualnie w fazie Beta. Prawdopodobna data premiery to 29 lipiec, czyli przełom dwóch wakacyjnych miesięcy i premiera systemu Windows 10.

Grę mozna nabyć za 10 dolarów, posiadacze legalnej wersji (na starsze wersje systemu Windows) mają ten produkt dostać za darmo. Jedną z dosyć istotnych zmian w tej wersji jest obsługa Windows RT (Dla procesorów z architekturą ARM, tablety, niektóre notebooki). Poniżej zamieszczam krótka listę z informacjami odnośnie zmian:

Możliwość gry przez XboxLive oraz z graczami posiadającymi wersję pocket edition
Możliwość sterowania przez kontroler, klawiaturę oraz dotyk.
Nagrywanie rozgrywki.
Oczywiście również inne dotychczasowe funkcje naszej kochanej gry zostaną przeniesione do tej ja Windows 10.
Troche tanio za 10 dolców.
Obnizka, pozniej bedzie kosztować jak standardowy minecraft, krążą jeszcze plotki że zostanie przepisany do c++.
MC: W10BE = MC:PE.
@Minik ??
To na windows 10 będzie za darmo, czy na starsze wersje?

@Minik rozumiem z tego, że minecraft pocket edition to minecraft windows X edition...
Jeżeli masz legalna kopie gry to dostaniesz za darmo wersje na Windows 10.
(05-July-2015 21:21:12)JimmyPL napisał(a): [ -> ]@Minik ??
To na windows 10 będzie za darmo, czy na starsze wersje?

@Minik rozumiem z tego, że minecraft pocket edition to minecraft windows X edition...

Dokładnie. LINK!
Szkoda, bo ja nie mam premki =((
Zawsze mozesz kupic Smile
Na pewnym portalu wystawiają po 20-25 zł.
(05-July-2015 22:24:18)JimmyPL napisał(a): [ -> ]Szkoda, bo ja nie mam premki =((

Jeżeli byś nie wiedział jak kupić abyś chciał mieć polecam oto ten Poradnik w którym postaram się tobie wytłumaczyć krok po kroku co należy wykonać.

---> http://mineserwer.pl/Temat-PORADNIK-Kupno-konta-Premium <---
Przekierowanie